GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 15 Mart Pazartesi Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 15 Mart Pazartesi Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 15 Mart Pazartesi Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 15 Mart'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 15 Mart günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 15 Mart Pazartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. 15 Mart Pazartesi günü burç yorumlarınız..."

Doğru sonuçlar doğru kararlardan doğar.

Ay Koç burcunda ilerliyor. Zamanınızı nasıl harcadığınız konusunda dikkatli olun. Dinlenmeyi ve aktiviteyi dengede tutun. Birini veya diğerini çok fazla yapmayın! Yol boyunca hatalarınızdan ders almaya devam edin. Dönüştürücü yetenekleriniz işe yarayacak. Yavaş yavaş önünüzdeki sis perdesi kalkıyor. Gözünüzün önündeki sis perdesini yavaş yavaş kaldırıyorsunuz. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz, güvendiğiniz için pişmanlık duymayın. Bunlar insani duygulardır ve yaşanmalıdır. Kendinizi kısıtlamak ya da hırpalamak yerine bu duyguları kime ne kadar yansıtmanız gerektiğini düşünmelisiniz.

15 Mart Koç burcu yorumu

İkili ilişkilerinizden göreceğiniz destek kararlarınızı daha rahat almanızı sağlayacaktır. Düşüncelerinizi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak özgüveninizi tazeleyecektir.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Boğa burcu yorumu

İletişim diliniz oldukça sitemkar olabilir ama bu durum işleri daha zorlaştırabileceği için sakin ve makul tercihlerde bulunmakta fayda var.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart İkizler burcu yorumu

Bazı dijital organizasyonlara davet edilebilirsiniz. Pozitif enerjiniz aradaki mesafeyi ortadan kaldıran iyi bir etki bırakacak ve üzerinde konuşulan konularda daha iyi yol alınmasını sağlayacaktır.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Yengeç burcu yorumu

Ödeme ve alacak konularınızın gündeminizde olacağı bir gün olabilir. Beklediğiniz olumlu gelişmenin gerçekleşmemesi halinde alternatif çözümler üretmelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Aslan burcu yorumu

Korkularınız tetiklenmiş olabilir. Gururunuz dışarıya hassas yönünüzü göstermeye müsaade etmiyor. Ancak herkesin baş etmekte zorlandığı konular olabilir ve bu durumlarda yardım istemek size zarar vermez.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Başak burcu yorumu

İlişkinizde öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz. Kızgınlığınızın konusu farklı olsa bile bunun hayatınızın her noktasına sirayet etmesi gününüzü zehir edebilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Terazi burcu yorumu

İkili ilişkilerinizde duygusal kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ani öfke belirtileri sizlerden uzak kalmalarına neden olabilir.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Akrep burcu yorumu

Çalışma alanınızda duygusal olarak üzerinize gelmek isteyen kişiler olabilir. Manipüle edilmemek için sakinliğinizi korumalısınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Yay burcu yorumu

Yeni bir ilişkiye başlamak için adım atabilirsiniz. Duygularınızı paylaştığınızda karşılık bulmanız hem özgüveninizi tazeleyecek hem de sevginizi doyasıya yaşamanızı sağlayacaktır.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Oğlak burcu yorumu

Saklamaya çalıştığınız bazı özellikleriniz ortaya çıkabilir. Çevrenizdeki kişilerin bunu görmesi şaşkınlık yaratsa da samimi ve dürüst olduğunuzu görmeleri ilişkilerinizi daha iyi bir yere taşıyabilir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Kova burcu yorumu

Yeni ticari anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın temasta olduğunuz kişilerin desteği ile projelerinizi gerçekleştiriyorsunuz.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

15 Mart Balık burcu yorumu

Çalışmalarınız beğenilmesi sizinle irtibata geçilmesini sağlayacaktır. Kendiniz için en uygun koşul ve pozisyona karar verip bir yol belirleyebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False