GeriMakyaj Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

"Güzellik sektörü öyle bir hal aldı ki artık hangisine yetişelim hangisi için malzeme alalım gerçekten şaşırdık. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte ortalıkta garip denilebilecek yeni trendler de ortaya çıkmaya başladı. Lolipop yemiş gibi duran dudaklardan neon göz kalemlerine uzanan bu ‘değişik’ trendler görenleri şaşırtıyor."

Neon eyeliner

Eyeliner her makyaj severin en sevdiği ürünlerden biridir. Göz şekline göre eyeliner çekebilmek son dönem için artık eski bir bilgidir. Çünkü bugünler de bırakın göz şeklini birbirinden değişik teknikleri biliyor olmanız şarttır. Diyelim bunları da biliyorsunuz. O halde sizi neon eyeliner’la tanıştıralım. Parıl parıl parlayan göz makyajından anladığınız neon eyeliner’sa tebrikler, tarzsınız!

Lolipop dudaklar

Bir çocuğun lollipop yedikten sonra dudaklarının nasıl göründüğünü düşünün. Şimdi de bu görüntüye ulaşmak için rujunuzu elinize alıp ayna karşısına geçin. Evet hayat gerçekten bazen zor ama buna değer mi? Değer!

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

Parlak saç ayrımları

Saçlarınızı ayırdığınız yerlere parlak pullar sürdüğünüz bu trend ‘gelinin kız kardeşi’ kavramından esinlenmiş gibi dursa da yine de çok fazla takipçisi var. Katılacağınız partide nasıl bir fark yaratacağınızı düşünüyorsanız yapacağınız şey çok basit, saçlarınızın ayrımına pul dökmek!

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

Burun kılı modası

Burun kıllarınızı alacağım diye hala canınızı mı yakıyorsunuz? O halde sizing trendlerden hiç haberiniz yok gerçekten. Çünkü moda burun kıllarını dışarıya doğru bırakmak ve hatta yeterince kılınız yoksa takma kirpiklerle kendine burun kılı yapmak. Tövbestafirullah!

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

Örgü kaşlar

Kaşlarımız artık kalın kaş modasıyla adeta bir çim saha büyüklüğüne ulaşmış durumda. Durum böyle olunca da kaşlarla da istediğimiz gibi oynayabileceğimiz günlere geldik. İsterseniz o uzattığınız kaşlarınızı örebilir ve örgü kaş trendine ayal uydurabilirsiniz.Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

Parlak koltuk altları

Kolunuzu kaldırdığınızda reflex olarak karşınızdakinin gözü o bölgeye kayar. Bu garip anı hepimiz çok iyi biliriz. Neyse ki bu trend sayesinde kayan gözleri memnun edecek garip bir şeyle kaşılaşılacak: Parlak pullar! Evet, yanlış duymadınız, koltuk altlarına parlak pullar yapıştırmak çok moda!

Gördüğünüze İnanamayacağınız 6 Güzellik Trendi

False