GeriKadın Sağlığı Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 2
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 2

Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 2

"Kolay kilo vermenin basit kuralları..."

Her kahve ve çay sonrası bir bardak su için!

Çok fazla çay ve kahve içmek de vücudumuzun fizyolojik çalışmasında aksaklıklar yaratır. Vücudumuz çalışabilmek için suya ihtiyaç duyar fakat biz susadıkça su yerine geçen sıvı içeceklerden içersek, beden bu içecekleri su gibi kullanmaz, hatta bu içecekler su isteğini de azalttığı için çalışması yavaşlayabilir. Çok fazla çay ve kahve tüketiminde vücudumuzda ödem oluşabilir. Bizim önerimiz, susadığınızda mümkün olduğunca suyu tercih edin. Eğer susamıyorsanız, su yerine geçen içeceklerden uzaklaşarak susama isteğinin tekrardan oluşmasını bekleyin. Susama isteği yoksa kesinlikle daha fazla su içmenizi önermiyoruz.
Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 2Genelde günde en az 2-3 litre su için diye önerilir. Fakar su isteği vucudun çalımasının bir göstergesidir. Bu neden çocuklar büyüme çağında çok susarlar ve annelerinden sürekli su isterler. Su istemeyen bir beden çalışmıyor demektir. İlk yapacağınız, su yerine içilen içecekleri azaltıp suya yönlenmeyi beklemek.

Eğer çay ve kahve sizin için olmazsa olmazlardan ise o zaman alın size bir taktik: Bugünden başlayarak he riçtiğiniz bir bardak çayın sonrasında 1 bardak su içmedn 2. bardak çay veya kahve içmeyin. Merak etmeyin, 1-2 gün içerisinde susayan ve su isteyen bir bünyeye sahip olacaksınız.
Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 2Bir not da yoğun iş temposu olanlara: Eğer çok sık ziyaretçininz oluyor ve onlar ile birlikte iş gereği çok fazla çay veya kahve tüketmek zorunda kalıyorsanız, ısmarladığınız her çay, kahvenin yanında bir büyük bardak su isteyin ve misafirinizle sohbet ederken çay, kahve yerine su yudumlayın.

Merak etmeyin, misafiriniz kahvenizi bitirmediniz diye size darılmaz :) Böylece tüm kahveyi içmek yerine bir iki yudum ile durumu kurtarırsınız. Hatta bir özellik yaratın ve misafirinize ne içersiniz sorusunun yanında su da alır mısınız diye sorun. Hiç olmazsa misafirlerinizin de su içmesine vesile olursunuz.

Göbeğimi Nasıl Eritirim Kural 1

False