GeriKahve Falı Falda mızrak görmek ne demek? Kahve falında iki, üç ve büyük mızrak çıkması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Falda mızrak görmek ne demek? Kahve falında iki, üç ve büyük mızrak çıkması

Falda mızrak görmek ne demek? Kahve falında iki, üç ve büyük mızrak çıkması

"Falda mızrak görmek, sıklıkla karşılaşılan bir sembol değildir. Fakat mızrak, anlam bakımından önemli figürlerden biridir. Bu nedenle sizde falda mızrak görmenin hangi anlama geldiğini öğrenebilir, bu sembolün neye işaret ettiği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Falda mızrak görmek ne demek? Kahve falında iki, üç ve büyük mızrak çıkması ne anlama gelir ayrıntılarıyla derledik."

Falda mızrak görmek, sessizce gelen ihaneti simgelemektedir. Hiç umulmadık bir kimseden, hiç umulmadık bir zamanda gelecek olan tehlikeye karşı uyarı simgesidir.

FALDA MIZRAK GÖRMEK

Yakındaki bir tehlikenin varlığına işaret ettiği gibi kimseye güvenmemeyi de simgeler. Fal sahibinin üzerinde kem gözler olduğu ve bu konuda dikkatli olunması gerektiği anlamı taşır.

FİNCANDA MIZRAK GÖRMEK ANLAMI

Mızrak sembolü fincanın ortasında çıkmışsa, fal sahibinin işi, ailesi, mal varlığı veya yeteneklerinin kıskanıldığına yorumlanır. Bu değerlerin üzerinde nazar olduğu anlaşılır. Mızrak sembolü fincanın üst kısmında çıkmışsa, fesat bir kimsenin çok yakında yaşadığı anlaşılır.

TABAKTA MIZRAK GÖRMEK ANLAMI

Hane içine gelecek olan bir misafirin hiç de iyi niyetli olmadığına işaret eder. Bu kişiye sırların verilmemesi ve ola karşı tedbirli olması gerektiği anlamını taşır.

KAHVE FALINDA İKİ MIZRAK ÇIKMASI

Bu sembol, iki yerden gelecek tehlikeye karşı uyarı niteliğindedir.

KAHVE FALINDA ÜÇ MIZRAK ÇIKMASI

Üçlü arkadaş grubu içerisinde bir kişinin iyi niyetli olmadığı ve bu durumun yakında ortaya çıkacağı anlamındadır.

KAHVE FALINDA BÜYÜK MIZRAK ÇIKMASI

Fal sahibinin çok önemli bir işinin, olumlu sonuçlanması üzereyken, yakın çevreden birinin engeliyle karşılaşılacağı anlaşılmaktadır.

 

 

 

 

False