GeriEtkinlik Rehberi Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın!

"Sıcak yaz günlerini geride bırakıp sonbahara uyum sağlamaya çalışırken eylül ayınızı güzelleştirecek, birbirinden keyifli etkinlikler sizi bekliyor! İşte onlardan bazıları..."

Müze: Ara Güler Müzesi, Eylül ayı boyunca

Türkiye’nin ilk fotoğraf sanatçısı müzesi olan Ara Güler Müzesi, eylül ayı boyunca salı gününden pazar gününe kadar ziyaretçilerine kapılarını ücretsiz açıyor. Yakın tarihin tozlu sayfalarında güzel bir gün geçirmek için bu müzeyi mutlaka ziyaret edin.

Sinema: Uniq İstanbul, 16 Eylül’e Kadar

Salı, perşembe ve pazar günleri açık hava müzesinin keyfini çıkararak geçirmek ve serin eylül akşamlarını United States of Love, Sürü gibi sinema tarihinin önemli filmlerini izleyerek geçirin.

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın

Sergi: Berkay Dağlar-“Holivud”, 8 Eylül-22 Eylül

Ünlü illüstrasyon sanatçısı Berkay Dağlar'ın, son dönem dünya sineması ve Westworld gibi diziler üzerine yaptığı çalışmalarını içeren büyüleyici bir sergi sizi bekliyor. Sergi Kadıköy Bina’da.

Festival: Babylon Kilyos, 9 Eylül

Kalben, Adamlar, Anne- Marie, Gorgon City gibi sanatçıları buluşturan festivalde sevdiklerinizle kamp yaparak ve sevdiğiniz müzikleri dinleyerek eğlenmenin tadını çıkarın.

Film Gösterimi: Call Me by Your Name, 12 Eylül

Bomontiada’da düzenlenecek bu film gösteriminde, bir eşcinsel romantik ilişkiyi konu alan ünlü İtalyan film ''Call Me by Your Name'' ile açıkhavada sinema keyfi yaşayın.

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın

Sergi: Arter, 12 Eylül

CANAN'a ait heykel, fotoğraf, baskı, nakış, video yerleştirme gibi içeriklerle sunduğu sanatını konu alan ''Kaf Dağının Ardında'' sergisi gününüzü güzelleştirmeye aday.

Workshop: Burgers&Fries, 13 Eylül

En sevilen yemek hamburger ve patates kızartmasının lezzetli tariflerini öğrenmek ve yemek yaparak geçireceğiniz keyifli birkaç saat için Mutfak Sanatları Akademisi muhteşem bir workshop düzenliyor.

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın

Konser: Vadistanbul 15, 22, 29 Eylül

15 Eylül’de Ajda Pekkan, 22 Eylül’de Candan Erçetin ve 29 Eylül’de Tarkan açıkhava konserleri ile harika bir akşam ve sınırsız eğlence sizi bekliyor!

Festival: KüçükÇiftlik Park, Kahve Festivali, 21-24 Eylül

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek; samimi, sıcak ve lezzeti bir festival sizi bekliyor! Kahveye ait bütün detayları öğrenmeye hazır olun.

Eylül Ayında Bu Etkinlikleri Kaçırmayın

Bienal: İstanbul 4. Tasarım Bienali, 22 Eylül

''Okullar Okulu'' konseptiyle hazırlanan ve yerli-yabancı yüzlerce sanatçıya yer veren bienalde, heyecanlandırıcı keşifler yapmaya hazır olun.

False