GeriStil Önerileri Etnik desenler nasıl giyilmeli?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Etnik desenler nasıl giyilmeli?

Etnik desenler nasıl giyilmeli?

"Yaz sezonunda Louis Vuitton'un etnik desenlerine bayılmıştık. Kış sezonunda ise etnik desen trendi tam hız devam ediyor. Ama etnik giyinmek biraz özen ister. İşte bu yüzden, bu desenleri doğru giymek için sizlere küçük bir rehber hazırladık."

Yeni sezonda farklı bir şıklık giriyor hayatımıza. 2009 kışında daha çok aksesuarlarda kullandığımız etnik trendi 2010'da tekstilde de boy gösteriyor. Bu demek oluyor ki artık etnik desenleri hem gündüz hem de gece kullanacağız. "Gece giyilir mi?" demeyin. Bu trendin öyle geniş bir yelpazesi var ki 'benim tarzım değil' diyen bile mutlaka giymeyi arzulayacağı bir tasarım bulacak. Gece için ipek veya brokar kumaşları tercih edebilirsiniz, özellikle parlak brokar bu sezon oldukça gözde. Giambattista Valli'nin yeni sezondaki tasarımları ise gece için ideal.

Kiloluysanız
Kilolarınızı saklamak için Etro'nun tasarımı gibi boyuna desenleri tercih edin. Boynuza bir fular ve elinizde büyük bir çanta ile hatlarınızı dengeleyebilirsiniz.
Minyonsanız
Ufak tefek hatlarınız varsa Anna Sui'nin cesaretli tasarımlarını giyebilecek şanslı insanlardansınız. Mini giyerek bacaklarınızı gözler önüne sermekten çekinmeyin.
Göbekliyseniz
Belinizi kalın bir kemer takarak kamufle edebilirsiniz. Veya karın kısmında yoğunlaşan desenleri tercih edin.





Foto galeriyi görmek için tıklayın!




Instyle

False