GeriAlışveriş Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım!

Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım!

"Direncimizi ve gücümüzü arttıracak doğal besin maddelerinden faydalanabiliriz. İşte Enerjinizi arttırmada 4 mucizevi karışım."

Günlük hayatın getirdiği stres, yorgunluk, uykusuzluk, düzensiz beslenme gibi faktörler nedeniyle enerjimiz düşer. Enerjimizin düşüklüğünü çoğu zaman fark edemeyebiliriz. Direncimiz düşebilir, bakteriyel ve viral enfeksiyona yakalanabiliriz. Bu sebeple direncimizi ve gücümüzü arttıracak doğal besin maddelerinden faydalanabiliriz. Bunlar arasında ginseng, arı sütü, polen ve propolis bulunmaktadır.

Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım

Aksuvit, Ginseng, Arı sütü, Polen, Propolis, C vitamini bir arada olan formülü sayesinde, vücudun dengeye kavuşmasında, hastalıklara karşı korunmasında, hastalık oluşumunu engellemede ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olmaktadır. Vücuda enerji sağlamaya yardımcı olmaktadır. Konsantrasyon eksikliğini gidermeye yardımcıdır. Aksuvit içerisinde bulunan bileşimini yakından incelemek gerekirse;

Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım

Ginseng = ginseng bitkisinin köklerinden elde edilen oldukça popüler bir bitkisel takviyedir. Tarihçilere göre ginseng bitkisi ilk olarak 5000 yıl önce, Kuzey Çin’in dağlık bölgelerinde keşfedildi. Başlangıçta bu bitki yemek pişirme amaçlı kullanılırken, daha sonra tedavi edici özellikleri tespit edilmiştir. Ginsengin en az 3000 yıldır popüler olarak kullanıldığı düşünülmektedir. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ginseng, geleneksel Çin tıbbında çok önemli bir yere sahiptir. Ginseng bitkisinin köklerinin insan vücuduna olan benzerliği, bu bitkinin tedavi edici özelliklerine olan inancı güçlendirdi.

Peki Aksuvit birleşiminde hangi görevde? Ginseng baş etme kapasitenizi ve dayanıklılık gücünüzü arttırmada iyi bir destekleyici olarak görev alacaktır.

Enerjinizi Arttırmada 4 Mucizevi Karışım

Arı sütü: ; 5-15 günlük işçi arıların yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. Jel halinde akıcı kıvamda, kremsi-beyaz renktedir. Arı sütü ana arının besinidir, besin değeri ise oldukça yüksektir. İşçi arılar, 2-3 ay yaşarken, içlerinden sadece birisi 40 kat fazla yaşar. Yani; 5 ile 7 sene boyunca binlerce yumurtalık bir verim ile yaşar. Bu arının tek farkı arı sütüyle beslenmesidir. Özellikle doğurganlık özelliklerini arttırmak için kullanılabilir. Bu bileşimdeki görevi direnci arttırmak, vücudumuzdaki genel performansı yükseltmek.

Propolis :Propolis Yunanca bir kelime olup “pro” “savunma” anlamına ve “polis” “şehir” anlamına gelmektedir. Arıların çeşitli bitki ve ağaç kabuklarını çiğneyerek oluşturdukları macuna bazı enzimlerini eklemesiyle oluşur. Propolis içerdiği 150’yi aşkın madde ile doğal antibiyotik olarak adlandırılmaktadır.
Arılar Antibakteriyal (bakterilere karşı), antiviral (virüslere karşı), antifungal (mantara karşı), antioksidan, antiparazitik özelliklere sahip yapışkan ve reçinemsi bu madde kovanın sterilizasyonunu için, kovan giriş deliğine, çatlak ve kırık yerleri sıvarlar. Böylece kovan içerisi oluşabilecek hastalıklara karşı steril durumdadır.

Polen : Polen de bilindiği gibi antioksidan özelliği ile bilinen besin takviyeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Ve ayrıca enerji verir. Ve C vitamini.
İşte sizin Gücünüze Güç, Sağlığınıza sağlık katacak bir bileşim olan AKSUVİT ile enerjinize sağlık katın!
Kullanımı: Günde 2 defa birer tablet yemeklerle beraber alın gününüze enerji ve güç katın.

False