GeriKültür Sanat En İyi Sam Claflin Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Sam Claflin Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

En İyi Sam Claflin Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi Ve Önerileri

"Her insan için film seyretmenin keyif veren bir iş olduğu görülmektedir. Evde, sinemada, işte, dışarıda ve istediğiniz her yerde film bulma şansınız vardır. İyi oyunculardan birisi olan Sam Claflin'de çok izlenen yapımlarda rol almıştır. En iyi Sam Claflin Filmleri - en çok izlenen filmler listesi ve önerileri hakkındaki detayları derledik."

Sam Claflin, yetenekli ve yakışıklı bir oyuncu olarak birçok yapımda rol almayı başarmıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan birçoğu en çok izlenen filmler arasında bulunmaktadır. Özellikle canlandırdığı rollerin hakkını veren oyuncunun kariyeri halen devam etmektedir. Rol alacağı filmlerde seçici olması dikkat çekmektedir. 

En iyi Sam Claflin Filmleri - En Çok İzlenen Filmler Listesi ve Önerileri 

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (2011) 

Senden Önce Ben (2016) 

Pamuk Prenses ve Avcı (2012)

 Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) 

Sürükleniş (2018) 

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (2011)

Efsane serinin dördüncü filmi olan Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde 2011 tarihinde izleyicisi ile buluşmuştur. Filmde rol alan herkesin seyirci için ayrı bir tat sunduğu görülmektedir. Başarılı yıldız Sam Claflin ise bu filmde Philip Swift rolü ile sevenlerinin karşısında yer alıyor. Aksiyon, komedi, macera ve heyecan filmin başından sonuna kadar hiç eksik olmadan devam ediyor. 

Acımasız korsanlar Gençlik Çeşmesi'ni ulaşmak için harekete geçmişlerdir. Tabi bu durum Kaptan Jack Sparrow'uda olayların içerisine sokacaktır. Serinin en dikkat çekici bölümünün bu film olduğu düşünülmektedir. Dev bütçesi ile gişede olağanüstü bir başarı yakalamayı başarmıştır. Johnny Depp, Orlando Bloom, Sam Claflin ve Penelope Cruz gibi çok ünlü oyuncular fimde biraraya gelmişlerdir. 

Senden Önce Ben (2016) 

En romantik filmlerden birisi olan Senden Önce Ben adlı yapım etkileyici bir senaryo ile dikkat çekmektedir. Filmde kaza geçirmiş olan William Traynor hayata karşı küsmüştür. Hayattan zevk almayan Traynor artık iyice içine kapanmaya başlar. Ancak hayatına girecek olan Louisa Clark her şeyin değişmesine neden olacaktır. 

William Traynor rolünü Sam Claflin canlandırırken, Louisa Clark'ı ise sempatik oyuncu Emilia Clarke oynamaktadır. 

Pamuk Prenses ve Avcı (2012) 

Pamuk Prenses ve Avcı hikayesi 2012 yılında sinemaya aktarılarak seyirci karşısına çıkmıştır. Zaten bu hikaye bilindik bir hikayedir. 2012 yapımı olan bu versiyonda fantastik ve macera dolu bir senaryo bulunmaktadır. 

Filmde Kötü Kraliçe'nin Pamuk Prenses'i ortadan kaldırmak üzerine gelişen olaylar yer almaktadır. Kötü Kraliçe'nin oyununu bozacak kişi ise Avcı'dır. Avcı rolünü Chris Hemsworth oynarken Prens William rolünü ise Sam Claflin üstlenmiştir. 

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak (2013) 

Açlık Oyunları serisi büyük bir hayran kitlesi sahibi olan önemli yapımlardan birisidir. Filmin ana karakteri Katniss Everdeen aksiyon dolu oyunlara devam ediyor. Geleneksel Açlık Oyunları'nın yenisine hazırlık yapılırken Katniss bir isyan başlayacağını düşünür. 

Hareketli sahneleri ile hafızalara kazınan yapımda Jennifer Lawrence, Josh Hutcherso, Sam Claflin ve Woody Harrelson oyuncu kadrosunda yer alan isimler. Açlık Oyunları serisinin en önemli bölümlerinden birisi Ateşi Yakalamak bölümü olarak bilinmektedir. 

 Sürükleniş (2018) 

2018 yapımı olan film bir ABD yapımıdır. Başarılı bir senaryo ve iyi oyuncular ile tasarlanmış olan filmde Sam Claflin rol almaktadır. Diğer oyuncular arasında ise Shailene Woodley, Jeffrey Thomas ve Grace Palmer gibi isimlerin yer aldığı bilinmektedir. 

Sürükleniş filminde Tami Oldham ve Richard Sharp adlı karakterlerin duygusal ilişkileri anlatılmaktadır. Bu ikilinin denize tutkuları vardır. Ancak bu tutku bir felaket ile sonuçlanacaktır. Bir insanın sevdiği kişi için neler yapabileceğini bu filmde görmek mümkündür.

 

 

 

False