GeriKültür Sanat En İyi Nicole Kidman Dizileri En Çok İzlenen Nicole Kidman Diziler Listesi Ve Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En İyi Nicole Kidman Dizileri En Çok İzlenen Nicole Kidman Diziler Listesi Ve Önerileri

En İyi Nicole Kidman Dizileri En Çok İzlenen Nicole Kidman Diziler Listesi Ve Önerileri

"Nicolas Kidman 20 Haziran 1967 tarihinde Hawaii'de doldu. Aslen Avustralyalı olan yıldız oyuncu ilk kez Skin Deep adlı bir televizyon filminde rol aldı. Aynı yıl Bush Christmas adlı bir sinema filminde Helen Thompson karakterine hayat veren Nicole Kidman, asıl ününe Far and Away filmiyle kavuştu. En çok izlenen ve gişe yapan Nicole Kidman filmlerini sizler için derledik."

 Bu zamana kadar 50'den fazla filmde rol alan Avustralyalı aktristin kazandığı ödüllerden bazıları şunlardır:

 1- En İyi Kadın Oyuncu Oscarı

 2- BAFTA En İyi Kadın Oyuncu Ödülü

 3- Altın Küre Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu

 4- Film Eleştirmenleri Birliği En İyi Kadın Oyuncu Ödülü 

 En Çok İzlenen Nicole Kidman Dizileri Listesi ve Önerileri 

 1- The Undoing 

 Mini dizi formatında çekilen ve sadece 6 bölümden oluşan The Undoing dizisinde, başarılı bir psikiyatristin eşi kaybolduktan sonra yaşadığı süreç anlatılıyor. Jean Hanff Korelitz ''Bilmeliydin'' adlı kitabından uyarlanan dizinin çekimleri New York'da gerçekleştirildi. 

 Grace Sachs, 20 yıllık psikiyatri deneyimlerini kitaplaştırmaya karar verir. Kitabının çıkmasına çok az bir zaman kala eşi kaybolur. Polis soruşturmasını derinleştirdikçe Grace'in herkesten sakladığı korkunç sırlar bir bir ortaya çıkar. 

 Gizem gerilim türündeki filmde Nicole Kidman'a Hugh Grant, Edgar Ramirez, Noah Jupe ve Lily Rabe eşlik ediyor. Susanne Bier'in yönettiği dizinin IMDB puanı 7.4.

 2- Nine Perfect Strangers - Dokuz Mükemmel Yabancı 

 8 bölümlük bir mini dizi olan Nine Perfect Strangers'da bir sağlık merkezinde yaşanan gizem ve gerilim dolu olaylar anlatılıyor. Geçmişinde travmatik olaylar yaşamış 9 kadın tedavi olmak için 10 gün sürecek bir programa katılır Başta her şey eğlenceli ve normal görünse de çok geçmeden sağlık merkezinin kurulma amacının farklı olduğu anlaşılır. 

 Liane Moriarty'nin Kusursuz ve Büyük Yalanlar adlı romanından uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Michaael Shannon, Luke Evans, Asher Keddie ve Melissa Mccarthy yer alıyor. 

 3- Top of the Lake - Gölün Zirvesi 

 Nicole Kidman'ın konuk oyuncu olarak katıldığı Top of the Lake, Griffin adlı bir kasabada gizemli bir şekilde kaybolan kızları mercek altına alıyor. ABD, Yeni Zelanda, Avustralya, İngiltere ortak yapımı olan Top f the Lake, ASTRA ve Logie festivallerinde eleştirmenlerin seçimi ödülüne layık görüldü. 

 Toplam 2 sezon ve 20 bölümden oluşan dizide Thomas M. Wright, Elizabeth Moss, Peter Mullan ve David Wenham rol alıyor. Çekimleri Yeni Zelanda'da gerçekleştirilen dizinin IMDb puanı 7.5'dir. 

 4- Five Mile Creek 

 Yönetmenliğini Kevin James Dobson, Brendan Maher ve Frank Arnold'un üstlendiği Five Mile Creek, Nicole Kidman'ın rol aldığı ilk televizyon dizisidir. Aile, dram türündeki dizinin ilk bölümü 4 Kasım 1983 tarihinde yayımlandı. 

 5- Big Little Lies - Büyük Küçük Yalanlar 

 2 sezon ve 14 bölümden oluşan Big Little Lies, bir cinayeti aydınlatmaya çalışan 4 kadının gerçeği bulmak için giriştikleri mücadeleyi anlatıyor. Jean Marc Vallee ve Andre Arnold'un dizi Liane Moriary'in aynı adlı romanından uyarlandı. 

 Çekimleri California eyaletinde gerçekleştirilen Big Little Lies dizisinin oyuncu kadrosunda, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon ve Alexander Skarsgaard yer alıyor. 

 6- A Country Practice 

 Avustralya televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan A Country Practice 13 sezon sürdü. Modern çağdaki insan ilişkilerini ele alan yapımın çekimleri Avustralya'nın başkenti Sydney'de gerçekleştirildi. İlk bölümü 1981 yılında yayımlanan dizinin IMDB puanı 6.8'dir.

 

False