GeriAlışveriş En Güzel Yaş Alan Ünlüler: Nebahat Çehre ve Mehmet Aslantuğ
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En Güzel Yaş Alan Ünlüler: Nebahat Çehre ve Mehmet Aslantuğ

En Güzel Yaş Alan Ünlüler: Nebahat Çehre ve Mehmet Aslantuğ

"İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREO’nun “En Güzel Yaş Alan Ünlüler” araştırması sonuçlandı. Adeta yıllandıkça tatlanan şaraplar gibi, kadınlarda Nebahat Çehre ve erkeklerde Mehmet Aslantuğ yaş almanın en çok yakıştığı isimler olarak seçildiler."

İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası FOREO, kısa bir süre önce İngiltere’de yaptığı ve Oscarlı oyuncu Helen Mirren ile ünlü aktör Richard Gere’in birinci olduğu “En Güzel Yaş Alan Ünlüler” araştırmasını Türkiye’de de gerçekleştirdi. Farklı yaş gruplarından kadın ve erkeklerin katıldığı araştırmada, kadınlar kategorisinde oyların yüzde 36’sını alan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, erkeklerde ise yüzde 37 oyla sevilen oyuncu Mehmet Aslantuğ, Türkiye’nin en güzel yaş alan isimleri seçildiler.

Araştırmanın galibi ünlü oyuncular oldu

Araştırmada, ilk sırada yer alan yıllandıkça güzelleşen sinema oyuncusu Nebahat Çehre’yi, bir başka ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ve Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray takip etti. Listede 4. sırayı Türk sanat müziğinin güçlü sesi Emel Sayın alırken, Süperstar Ajda Pekkan ise 5. sıranın sahibi oldu. En Güzel Yaş Alan Ünlüler sıralamasında erkeklerde ilk 5’te oyunculuklarıyla olduğu kadar ses tonlarıyla da Türkiye’nin en sevdiği isimler yer aldı. Birinci sıradaki Mehmet Aslantuğ’u, sırasıyla Haluk Bilginer ve Selçuk Yöntem takip etti. Yeşilçam’ın jönlerinden Ediz Hun 4. sırada yerini alırken, listenin 5. ismi ise ünlü tiyatrocu Aziz Rutkay oldu.

Bütün yaş gruplarının ortak tercihi Nebahat Çehre

Araştırmaya katılan tüm yaş grupları en güzel yaş alan kadınlar sıralamasında Nebahat Çehre isminde birleşti. 20’li yaşlardaki katılımcıların erkeklerde favorisi Haluk Bilginer olurken, 30-34 arasında ve 40 yaş üzeri yaşlardaki katılımcılar Mehmet Aslantuğ isminde mutabık kaldılar. 35-39 yaş arasındaki katılımcıların “En güzel yaş alan ünlü erkek” favorisi ise Erol Evgin oldu.

En Güzel Yaş Alan Kadın ve Erkek Ünlüler

Kadınlar

1. Nebahat Çehre
2. Zerrin Tekindor
3. Türkan Şoray
4. Emel Sayın
5. Ajda Pekkan
6. Filiz Akın
7. Yıldız Kenter
8. Gülşen Bubikoğlu
9. Hümeyra
10.Hülya Koçyiğit

Erkekler

1. Mehmet Aslantuğ
2. Haluk Bilginer
3. Selçuk Yöntem
4. Ediz Hun
5. Aziz Rutkay
6. Erol Evgin
7. Şener Şen
8. Kadir İnanır
9. Haldun Dormen
10.Orhan Gencebay

False