GeriAlışveriş Elidor’dan Koyu Renk Saçlara Özel Bakım Serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Elidor’dan Koyu Renk Saçlara Özel Bakım Serisi

Elidor’dan Koyu Renk Saçlara Özel Bakım Serisi

"Türkiye’nin sevilen saç bakım markası Elidor, güzellik sahnesine bu kez koyu saçlara sahip kadınlar için giriş yapıyor! Koyu renk saçlarda 365 gün parlaklığa hazır mısın?"

Türkiye’deki kadınların çoğu koyu renkli saçlara sahip. Peki, koyu renkli saçlara hak ettiği parlaklığı sunabilen şampuan var mı? Elidor, koyu renkli saçlara özel geliştirdiği “Esmer Parlaklık” şampuanıyla 365 gün canlılık ve parlaklık sağlıyor.*

Elidor, yeni “Esmer Parlaklık” şampuanı ile koyu saçlara sahip kadınların aradığı yeni bakım lüksünü sunuyor. Dünyada hızla yayılan saç trendlerini takip eden Elidor, “Esmer Parlaklık” şampuanı ile koyu saçlı kadınların arzuladığı ışıltılı parlaklığı sağlayarak, saç rengini belirginleştiriyor.Elidor’dan Koyu Renk Saçlara Özel Bakım Serisi

Koyu Renk Saçlara Parlak Dokunuş

Koyu saçlara sahip kadınlar, saçlarında yeniden görmek istediği parlaklığı “Esmer Parlaklık” şampuan ile elde ediyor. Melanin içeren özel formülü ile koyu saçlı kadınların saçlarında ışıltı saçan parlaklığı gözler önüne seren yeni Elidor “Esmer Parlaklık” şampuan, aynı zamanda saçı besleyerek nem seviyesini koruyor.

Saçların matlaşmasını engelleyen Elidor “Esmer Parlaklık” ile koyu renkli saçlar nemini koruyor, ışıltılı koyu renkleri ortaya çıkıyor.

False