GeriKadın Sağlığı Egzersiz bahanesine son!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Egzersiz bahanesine son!

"14 haftada metabolik hızınızı 400 kaloriye kadar artırmak ve sağlıklı kilo vermek ister misiniz?"

Sağlığın korunması ve geliştirilmesinde, yüksek yaşam kalitesinin sağlanmasında ve başarılı kilo kontrolünde egzersizin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğu bilinmektedir. Fakat ülkemizde düzenli egzersiz yapanların sayısı oldukça az. Egzersizden kaçış yolunda sıralanan nedenlerin başında zamansızlık ve egzersizin zor ve sıkıcı olması geliyor. Artık egzersize bahane bulmanızı engelleyecek bir sistem Türkiye'de. Düzenli spor yapmanın faydalarından haftada 3 defa günde 30 dakika ayırarak yararlanmanız mümkün. Bu yeni sistemin adı hidrolik fitness ile medikal egzersiz. Bu teknoloji sporcu beslenmesi ve fizyolojisi laboratuarlarında gerçekleştirilen uzun soluklu çalışmalardan sonra geliştirilmiştir.

Hidrolik fitness, hidrolik dayanıklılık makineleri ile yapılan bir egzersiz çeşididir. Egzersiz programı, güç egzersizlerini ve esneme hareketlerini içerir. Bu süreçte bedeniniz daha yüksek miktarda oksijen kullanmaya başlar. Hidrolik fitness ile medikal egzersizde kişiler kendi kas güçlerine göre ayarlanan araçlarda itme-çekme prensiplerine dayanan egzersizler yaparlar.

Hidrolik fitness aletleri ile yapılan medikal sporun faydaları Baylor Üniversitesi'nde uzun dönemli araştırmalar ile belirlenmiştir. Hidrolik fitness ile:

• Fiziksel aktivite yapma alışkanlığı olmayan kişiler 14 haftada metabolik hızlarını 400 kalori artırabilir.

• Sağlıklı zayıflama konusunda başarı sağlanır.

• Kilo koruma kolaylaşır.

• Bel ve kalça çevresi belirgin bir şekilde incelir.

• Kas gücü %20–30 arasında artar.

"30 dakikada 530 kalori yakabilirsiniz"
Hidrolik fitness'a başladığınız ilk haftada 30 dakikada 238 kalori yakabilirsiniz. İkinci ve daha sonraki haftalarda ise 30 dakikada 530 kalori yakacaksınız. Enerji harcamasındaki artış fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlarken, kas kitlenizin artması ile daha hızlı bir metabolizmaya kavuşabilirsiniz.

Hidrolik fitness yaparken ayrıcalıklı olun
Spor salonlarını sıkıcı hale getiren uygulamaların başında egzersizlerin tek başına yapılması gelir. Birçok kişi kendisine bir egzersiz arkadaşı veya egzersiz koçu arar. Eğer aradığını bulamaz ise kısa bir zaman sonra egzersiz yapmaktan uzaklaşır. Fakat egzersiz hocası kişi ile beraber birebir aynı uygulamaları yaptığında kişi spordan zevk almaya ve eğlenmeye başlar. Bu nedenle de spor yapma isteği kalıcı bir hal alır.

Eğer siz de tek başına yapmaktan sıkılanlardansanız Nil Diyet merkezimizdeki uygulama ile düzenli egzersiz yapma alışkanlığı kazanabilirsiniz.

Nil Diyet'ten yeni yıl hediyesi
Düzenli spor yaparak sağlığınızı korumak ve yüksek yaşam kalitesi yakalamak istiyorsanız, sağlıklı bir şekilde kilo vermek ve metabolizmanızı canlandırmak amacındaysanız yeni yıl hediyemiz tam sizlere göre.

Nil Diyet Resmi Web Sitesi olan www.nildiyet.com sitesinde e-posta grubuna Aralık ayı boyunca üye olan herkese çekiliş şansı veriyoruz. Nil Diyet Merkezi'nde Ocak 2008 başında gerçekleştirilecek olan çekilişin sonunda 5 kişi 2 ay süresince ücretsiz hidrolik fitness üyeliği kazanacak.

Nil Şahin Gürhan
Beslenme ve Diyet Uzmanı
Nil Diyet
Bağdat Cd. Ateş Apt. No:102/3-4 Feneryolu
0 216 348 73 15
www.nildiyet.com

False