Geriİyi Yaşam Eğlenceli Ve Sevimli Baykuşlu Bloknot Serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eğlenceli Ve Sevimli Baykuşlu Bloknot Serisi

Eğlenceli Ve Sevimli Baykuşlu Bloknot Serisi

"Onlar kuşlar dünyasının belki de en gizemli canlıları… Birçok kültürde bilgeliği simgeleyen baykuşlar, son zamanlarda farklı ürünlerde tema olarak karşımıza çıkıyor..."

Baykuş temalı ürünler tüm dünyada giderek bir trend haline gelmiş durumda. 50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color da şimdi kapaklarında birbirinden sevimli baykuş figürleri bulunan bloknot tasarımlarıyla bu trende yeni bir yorum getiriyor.Eğlenceli Ve Sevimli Baykuşlu Bloknot Serisi
Bugün dünyada tam anlamıyla bir baykuş çılgınlığı yaşanıyor. Doğanın bu esrarengiz canlıları, tüm sevimlilikleriyle farklı ürünlerin teması olarak karşımıza çıkıyor. Sevimli baykuşlar şimdi de kırtasiye sektöründe üstün kaliteye sahip ürün serileri ile adından söz ettiren Keskin Color’ın rengarenk bloknot serisinde size göz kırpıyor.

Ofiste ya da okulda pratik şekilde notlarınızı almanız için ideal olan bloknotlar, baykuş figürleri ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Keskin Color’ın baykuş figürlü bloknot serisi, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda kolayca taşımanız için de son derece uygun boyutlarda üretiliyor. Ürünler, kalitesi ile fark yaratırken ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile de kalitesini güvence altına alıyor.

Keskin Color’ın baykuş figürlü çok özel defter serisi seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor…

False