Geri Etkinlik Rehberi Doğaçlama Tiyatronun Efsaneleri Mahşer-i Cümbüş’le Eğlence!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doğaçlama Tiyatronun Efsaneleri Mahşer-i Cümbüş’le Eğlence!

Doğaçlama Tiyatronun Efsaneleri Mahşer-i Cümbüş’le Eğlence!

"Şöyle bol kahkahalı bir aktiviteye ne dersiniz? "

Yılların birikimiyle gülmeye ve güldürmeye devam eden doğaçlama tiyatro ekibi Mahşer-i Cümbüş’ün sergileyeceği muhteşem performansı görmek için yakala.co’daki indirimli biletleri kaçırmayın.

Sanatın en samimi hali doğaçlama tiyatro; oyuncuların, belirli bir konu çerçevesinde ama herhangi bir metinden tamamen bağımsız, deyim yerindeyse içinden geldiği gibi konuşmalarına ve davranmalarına dayanan gösterilere deniyor. Ülkemizde bu güzel geleneği sürdüren en bilindik isimler, Mahşer-i Cümbüş ekibi üyeleri. Uzun zamandır birlikte sahne alan ekip; yıllar önce Osman Tan Erkır’ın sunumuyla, içeriğinde doğaçlama tiyatro yaptıkları “Anında Görüntü” ismindeki televizyon şovu sayesinde oldukça ünlendi. Çok sevilen ve çok izlenen programla birlikte hem doğaçlama tiyatro tanıtıldı hem de ekip geniş kitlelerce tanınmış oldu. Yıllardır doğaçlama tiyatronun en ünlü ve en eğlenceli ekibi “Mahşer-i Cümbüş” her gün daha da iyiyi oynayarak bugüne kadar yüzlerce kez sahneye çıktı, çıkıyor ve çıkmaya devam edecek… Bu keyifli gösteri için indirimli biletlerinizi almak için hemen buraya tıklayın.

Doğaçlama Tiyatronun Efsaneleri Mahşer-i Cümbüş’le Eğlence

Bu bir ilandır.

Sevdiklerinizle birlikte keyifli bir etkinlik arayışınız varsa, bol kahkahalı bir seçeneğiniz var: Mahşer-i Cümbüş. Türkiye’de doğaçlama tiyatronun en önemli temsilcileriyle kâh oyuna katılarak, kâh konuyu belirleyerek, etkileşimli bir eğlence deneyimlemek isterseniz, yakala.co’daki size özel indirimli biletleri kaçırmayın.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır. 

False