GeriCinsellik Çıplak gerçekler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çıplak gerçekler

Çıplak gerçekler

"Cinsel ilişkiler doktoru Ian Kerner, en sık karşılaştığı cinsel sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını sizler için anlattı."

Gerçek bir hikâye: 10 yıl önce cinsel ilişkiler terapisti olarak görev aldığım ilk özel çalışmam sırasında ofisime girdim ve bir çiftle karşılaştım. Her ikisi de tamamen çıplaktı. "Hım... Acaba niçin soyunduğunuzu sorabilir miyim?" dedim. Adam "Siz bizi seks yaparken seyrettikten sonra, neyi yanlış yaptığımızı söylemeyecek misiniz?" diye karşılık verdi. Durum karşısındaki yüz ifademi bozmamak için cidden uğraşmam gerekti. "Hayır" diye yanıtladım. "Cinsel ilişki terapisi sözel yapılan bir terapidir. Burada size vereceğim, cinsel yakınlık gerektiren herhangi bir ödevi evde özel yatak odanızda gerçekleştireceksiniz." Bunu söylediğimde ikisi de hayal kırıklığına uğradı. Daha sonra anlaşıldı ki onların esas istediği yabancı birisinin önünde seks yapmakmış. Eğer mümkün olsaydı bu fanteziyi terapi sayesinde gerçekleştirme imkânı bulmuş olacaklardı. O gün iki şey öğrendim: Birincisi herkes kendini sergilemeyi seviyor. İkincisi ise çoğu insan seks terapistinin ne iş yaptığını bilmiyor. O yüzden bana izin verin, anlatayım.

Yaklaşık 10 yıl boyunca insanların soyunabilmesi konusunda başarıyla elde ettiğim birkaç bilgiyi burada paylaşmak istiyorum. Bahsedeceğim şeyler dört vaka çiftin bana en çok danıştıkları konular arasında yer alıyor. İnanıyorum ki onlar için verdiğim tavsiyeler sen ve partnerin için de etkili olacaktır. Tıklayın, okumaya başlayın!





Bunlar da cinsellikle ilgili diğer haberler!

False