Geriİyi Yaşam Çintemani Restaurant
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çintemani Restaurant

Çintemani Restaurant

"Çintemani Restaurant, farklı lezzetlerin servis edildiği yenilenmiş brunch büfesiyle, 9 Ekim'den itibaren her pazar misafirlerini bekliyor."

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, haftayı farklı tatlarla sonlandırmak isteyenleri pazar brunch'ına çağırıyor. Brunch büfesinde ev yapımı reçeller, organik köşesinden sıcak ve soğuk mezeler ve el yapımı makarnalara kadar birçok yeni seçenek yer alıyor.

Pazar günleri 11.30-14.30 saatleri arasında sunulan brunch'a piyano ve keman dinletisi de eşlik ediyor.

Brunch fiyatı sınırsız meşrubat dahil olduğunda kişi başı 109 TL olarak fiyatlandırılıyor. Limitsiz meşrubat ve köpüklü şarap dahil edildiğinde ise fiyat, 129 TL.

0-6 yaş arasındaki çocuklar için ücret alınmazken, 6-12 yaş arasındaki çocuklar için brunch, 58 TL'den sunuluyor. Brunch boyunca minik misafirler, çocuk oyun alanında oyuncaklarla vakit geçirip, aynı zamanda çizgi film izleme fırsatına da sahipler.

Haftanın stresini geride bırakmak ve Boğaz manzarası eşliğinde ailenizle ya da dostlarınızla keyifli bir pazar brunch'ında buluşmak istiyorsanız, Çintemani Restaurant ideal bir alternatif.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88

False