GeriEtkinlik Rehberi Cilt Check Up’ı İle Cildinizi Tanıyın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cilt Check Up’ı İle Cildinizi Tanıyın

Cilt Check Up’ı İle Cildinizi Tanıyın

"Cilt Check-Up’ı ile cilt tipinizi öğrenebilir, tüm bakımlarınızı içiniz rahat bir şekilde yaptırabilirsiniz."

Yapılan araştırmalarda herkesin farklı bir DNA yapısına sahip olduğu ortaya konmuş. Aslında sadece DNA yapılarımız, karakterlerimiz ya da ten rengimiz değil cildimiz de farklı. Hatta bizim cilt tipimiz annemizin cilt tipinden bile çok farklı. Bu farklı cilt tiplerine uygulayacağımız tüm kremler, maskeler ve uygulamaların da farklı olması gerekiyor doğa olarak. Aksi takdirde cildimizde tedavisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilir.

Cildimize uygun maskeleri, cilt ürünlerini seçmeden önce yapmamız gereken bir şey var aslında; cilt tipimizi öğrenmek. Cilt tipinizi öğrenmek için bir uzmana başvurduğunuz vakit yapacağı ilk iş cildinizi “çıplak gözle” analiz etmek olacaktır. Çıplak gözle yapılan analiz yöntemi yanlış değildir ama yeterli de olmayacaktır. İşte bu noktada en etkili sonuçları kısa sürede ve herhangi bir ağrı ya da sızı olmaksızın daha sağlıklı bir yöntemle saptamak mümkün. Nasıl mı? Bu sorunun yanıtı aslında çok basit. Cilt Check-Up’ı ile cilt tipinizi öğrenebilir, tüm bakımlarınızı içiniz rahat bir şekilde yaptırabilirsiniz.


Biz kadınlar bakım konusunda biraz takıntılıyız aslında. Sağlıklı, doğru ve güvenilir olanı tercih eder, böylece daha sağlıklı bir cilde sahip olmak isteriz. Cildimize yapacağımız en büyük kötülük cildimizin karakterini yani tipini unutmak olur. Cilt Check-Up’ı ile önce cilt tipimizi öğrenip ardından cilt yapımıza uygun ürünler seçer ya da uygulamalar yaptırırsak çok daha başarılı ve sağlıklı sonuçlar alırız. Daha parlak bir cilt için benden size dosta tavsiyeni mutlaka cilt check-up’ı yaptırmayı ihmal etmeyin.

Her zaman söylediğim gibi bakım uzman ellerde ve doğru yapıldığında etkili sonuçlar alınır. Benden size bir dost tavsiyesi; ne tür bir bakım yaptırırsanız yaptırın öncelikle cilt check up’ı yaptırın ki daha sonra yaptıracağınız uygulamalarda daha sağlıklı sonuçlar alınabilsin.

Güzelliğinize.

False