GeriKişisel Bakım Cilde Dost Ürünler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cilde Dost Ürünler!

Cilde Dost Ürünler!

"Hassas Ciltler Serisi hijyen ve konforu tek üründe sunuyor!"

Endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası Maratem, yeni hassas ciltler serisi ile işletmelerin konfor anlayışını değiştiriyor. Portföyünde bulunan sıvı sabun, köpük el yıkama ürünü, şampuan ve duş jeli ile Hassas Ciltler Serisi, işletmeleri ayrıcalıklı ürünler ile buluşturuyor. Hassas cilt tiplerine uygun seri, yumuşak formülü sayesinde hassas ciltleri nemlendirerek temizliyor, hoş kokusuyla ferahlık veriyor.

Cilde Dost Ürünler

Endüstriyel temizlik ürünlerinin öncü markası; Hassas Ciltler Serisi’ni misafirlerine konforu her yönüyle yaşatmak isteyen işletmelerin beğenisine sunuyor. Portföyünde sıvı sabun, köpük el yıkama ürünü, şampuan ve duş jeli bulunan markanın Hassas Ciltler Serisi, seriye özel yeni kokusu ile kişisel bakımda işletmelerin ihtiyacı olan çözümü tek seride buluşturuyor.

Maratem Hassas Ciltler Serisi, formülünde cildin doğal yapısında bulunan nemlendiricileri içeriyor. Cilde dost olan formülüyle kullanım sonrasında ciltte yumuşak bir his bırakıyor. Dermotolojik olarak test edilmiş Hassas Ciltler Serisi, tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabiliyor.

False