GeriAstro Gündem Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

"Yaz dizisi 'Erkenci Kuş'un her karakteri seyirci tarafından ayrı ayrı sevildi. İlgiyle izlenen dizinin karakterlerini Astrolog Aygül Aydın, karakterlerin kendine has özelliklerini burçlarına göre sizler için analiz etti. İşte burçlarına göre Erkenci Kuş karakterleri..."

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

SANEM (BALIK BURCU) :

Dizinin baş kahramanı Sanem, hayal kurmayı çok seven deli dolu ve zeki bir kızdır. En büyük hayali başarılı bir yazar olmak ve Galapagos adasına yerleşip herkesten uzak yaşamaktır. Belayı kendine çekmekte ustadır. Her şey gelir onu bulur! Sanem’in en önemli özelliği ise özel bir fotografik hafızası olması.. Bir gördüğünü bir daha asla unutmuyor.

Balık kadınları sanatsal yönleri ile dikkat çekerler. Herzaman duygusal ve içe kapanık olarak algılansalar da aslında hiç öyle değildirler. Mizah anlayışları gelişmiş ve hayal güçleri kimsede olamayacak kadar yaratıcıdır. İhtirasları ve hırsları olmadıkları için ise daha sakin ve sorunsuz yerlerde yaşamayı isterler. Ama nedensede tüm problemli ve hırslı insanlar onları hayatlarında yormaya devam eder. Sürekli bu tür konularda uzak durmak için uğraşırlar. Hafızaları görsel anlamda oldukça güçlüdür. Huzurlu bir yaşam onlar için en büyük servettir.

SANEM'İN EN İYİ 5 KOMBİNİ İÇİN TIKLAYIN! 

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

CAN (YAY BURCU)

Can göçebe bir hayat yaşar. Düzen kurmayı sevmez. Kimseye bağlanmaz; amacı hayatı dolu dolu yaşamaktır. Can gençliğinde su topu oynamış ama sıkıcı bulunca doğa sporlarında kendini vermiş. Başarılı bir fotoğrafçı. Her türlü riskli işe gözü kapalı girer. Şirketin başına babasının isteği ile getirilir, çünkü babası sağlık sorunları nedeniyle işten ayrılmak zorunda kalır evin büyük çocuğudur. Emre’nin abisidir. Babası Can ile gurur duyar (YAY BURCU )

Yay erkekleri yaşamı daha fazla alaycı yönüyle yakalamayı sever.Spor ve sosyal aktivitelere önem verirler.Hareketli doğaları ve iyimser yönleri bazen hayatlarında insanlar tarafından duyarsızmış gibi algınabilirler.Hani derler ya tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış diye.İşte ordaki dağ bir yay burcu erkeği olabilir.Sanatsal ve insancıl yönleri çok yüksektir.Flörtöz yönleri ve özgüvenleri ile bulundukları ortamda dikkat çekmeyi başarırlar.Düzenli bir iş hayatı onların yaratıcılıklarını baskılar.Bu yüzden maalesef bir şey başlarına gelmeden olayın ciddiyetini anlamazlar.

CAN YAMAN HAKKINDA HİÇ BİLİNMEYENLER İÇİN TIKLAYIN!

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

LEYLA (OĞLAK BURCU) :

Leyla Sanem’in yani Demet Özdemir’in ablası rolünde yer alıyor. Leyla aynı zamanda annesi Mevkibe’nin gurur kaynağıdır. Çok kararlı güzel ve hırslı bir kızdır. Leyla’nın en büyük hayali başarılı bir iş kadını olabilmek ve plazalarda çalışmaktır.

Oğlak kadınları hayallerinin peşinden giden ve mantıklı işler içinde ilerlemeyi tercih eden kişilerdir. Maddi güven ve ayakları üzerinde durmak her zaman yaşamda 1-0 önde olmak demektir. Bunu yaparken de kalite ve itibar her zaman önemlidir. Plazalarda çalışmak veya iş kadını olmak onları her zaman besleyen bir unsurdur. Soğuk ve mesafeli görüntülerinin altında hep bir her şeyin kötü olma ihtimalini düşünme durumları vardır. Herkese kolay kolay güvenmezler ama sadakatleri ile insanlara her zaman güven verirler. Sevgideki tutkuları ve istikrarları ile diğer burçlara parmak ısıtırırlar.

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

EMRE (BOĞA BURCU)

Emre Can’ın küçük kardeşidir. Ajansta finans işlerine bakan Emre'nin plaza çalışanı tarzı vardır, genellikle takım elbise giyer. Çalışkan olduğu kadar konforuna çok düşkünüdür ve oldukça lüks yaşar. Can ile neredeyse ortak yönleri yoktur. Can dağ adamı iken Emre plaza erkeğidir. Emre Aylin ile sevgilidir. Emre şirketin patronu olmak için uğraşır. Şirketin aynı zamanda ajanıdır çünkü sevgilisi Aylin’e iş paslar şirketten.

Boğa erkekleri keyiflerine ve lükslerine oldukça düşkündürler. Çalışkan yönlerinin yanında keyifçi ve tembellik yapmak isteyen bir yönleri de vardır. Âmâ oldukça bu konuda planlıdırlar. Konforları için çalışmaktan asla vazgeçmezler. Eğer birşeyi kafaya taktılarsa onu almadan asla vazgeçmezler. Sabit yönlerinin yanı sıra olayları gizli tutmak ve asla renk vermemek adına özel bir yetenekleri vardır.

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

AYLİN (AKREP BURCU)

Aylin Birand Tunca’nın hayat verdiği Emre karakterinin sevgilisi. Eski şirket çalışanı ve direktörü iken bir iftira ile işten atıldı. Alımlı ve güzel bir kadın. Güzelliğinin de farkında. İş konusunda çok hırslı olan Aylin gerekirse dünyayı yakar hatta konu işse aşkını bile tanımaz. Yeni açtığı rakip şirketi ile Emre’nin şirketinin müşterilerini çalıyor. Emre ile ayrılmışlar gibi görünse de gizli gizli buluşurlar.

Akrep kadınları alımlı ve çekici kadınlardır. Her ne kadar entrika ve yalandan kaçmak isteseler de yaşam onları hep bu konuda imtihan edebilir. Kariyerlerinin önemi her zaman büyüktür. İş yaşamında hırslıdırlar ama bunu pek belli etmezler. Açık yakaladıkları zaman mutlaka değerlendirirler. Eğer bir açık yoksa o alan için mücadele vermezler. Sadece krizi fırsata dönüştürme güçleri yüksektir. Kendilerine yapılan haksızlıkları bertaraf etmek isterken yanlış anlaşılmaya çok açıktırlar. Kendilerinden güçlü bir rakip ile karşılaştıklarında gizli ve baskıcı yönlerini hemen devreye alırlar.

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

MEVKİBE (ASLAN BURCU)

Sanem ve Leyla’nın annesidir; Mevkibe mahallenin delidolu kadınlarından biridir. Büyük kızı Leyla onun için yeni bir şanstır. Başarısızlığını Leyla’nın başarıları ile kapatmak ister.

Aslan anneleri aslında eğlenceli kişiliklere sahiptir.Ama egoları ve ön planda olma duyguları bazen çocukların önüne geçebilir.Hiçbir anne evlatları arasında ayrım yapmaz ama Aslan burcu annesi eğer bir yol almak istiyorsa veya bir hedefi var ise kısa bir süreliğine bir evladını ayırıp onunla yol ilerleyebilir. Bazı eksiklikleri bazı fazlalıklarla dengeleme gibi özel yetenekleri vardır.
Oyunun sonunda herkese eşit olarak haklarını mutlaka verir.

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

NİHAT (YENGEÇ BURCU)

Nihat Sanem ve Leyla’nın babasıdır. İki kız sahibi olan Nihat 40 yıldır bakkal olarak hayatını kazanmaktadır. Nihat çok hırslı biri değildir öyle zengin olma gibi bir niyeti de yoktur. Kendi yağında kavrulmuş ama para için asla prensiplerinden ödün vermemiştir. Nihat sevgi dolu, dürüst, sakin bir adamdır.

Burçlarına Göre Erkenci Kuş Karakterleri

Yengeç babaları sakin ve sevgi doludurlar. Fazla bir paranın onlar için önem yoktur. Çocuklarının huzu ve mutluluğu her şeyin üzerinde gelir. Prensipleri herzaman daha önemlidir. Sevgi ve saygı ile yürüttüğü ilişkilerini asla maddi bir şey satın alamaz.Çocuklarınıda böyle yetiştirir. Eğer bunun dışında bir davranış ile karşılaşırsa bu onu çok mutsuz eder. Yaşama karşı ilkeleri herzaman önemlidir.

False