GeriModa Trendleri Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri

Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri

"Deniz mevsimi tatil heyecanını ateşlerken başka bir telaşı da beraberinde getirdi. 2018 plaj sezonunun açılmasıyla sahillerde mayo ve bikinilerde hangi renk ve çizgiler hakim ? Sizin için 2018 sahil modası tüyolarını derledik."

Sokak modası, gece kıyafeti ve abiye modası, iç çamaşırı modası, gelinlik modası derken artık yaz aylarının vazgeçilmezi haline gelen beachlerin de kendine has modası var. Her tatil beldesinin beachlerinin kendi modası ve stili mevcut. Peki 2018 yazının plaj modası nasıl?

Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri Neon show

Neon renkler bu sene ayakkabıdan çantaya, sosyal medya yazı türlerinden makyaj seçeneklerine kadar geniş bir alanda popüler hale geldi. Bu neon çılgınlığından sahiller de payına düşeni aldı. Mayo ve bikinilerde neon renklere sıkça rastladığımız bu sezonda en çok tercih edilen renk ise neon yeşili oldu. Bronz ten üzerinde çarpıcı etki yaratan ve göz kamaştıran bu renk skalası beachleri festival alanı haline dönüştürdü.


Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini StilleriTek omuz ve  fırfırla romantik esinti

1950’li yılların moda akımı haline gelen tek omuz ve fırfır detaylı kıyafetlerin etkileri 2018 plaj modasının esintisine de dahil oldu. Hanım hanımcık bir görüntüye eşlik eden romantik ve feminen tarz, bu yaz kumsallarda boy gösteriyor. Zarif görüntüsüne dahil edeceğiniz kışkırtıcı ve iddialı renklerle plajdaki gözleri üzerinize çekmeniz kaçınılmaz olacak.



Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri

Plajlar çiçek açtı

7 ‘den 70’e her yaş grubuna ve tarza uyum sağlayabilen çiçek desenleri bikini ve mayolarla kullanıldığında yaz konseptine fazlasıyla uyum sağlıyor. İç açıcı görüntüsünün yanı sıra neşe ve canlılık veren özelliğiyle çiçek desenli mayo ve bikiniler bu yaz sahil modasının gözdelerinden oldu.

 

 

Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini Stilleri

Straplez çekiciliği

Özellikle küçük göğüslü kadınların imdadına yetişen straplez ürünler, bronzlaşırken oluşan askı ve ip izlerinin ortandan kalkmasını sağlarken göğüs yapınızı daha çekici ve belirgin göstermekte. Tercihlerin arasında sıkça görülen straplez mayo ve bikiniler, 2018 yazının tredlerinde olmuş durumda.

 

 

Bu Yaz Sahillerde Moda Olan Mayo ve Bikini StilleriSalkım saçak

Kesim tarzı ne olursa olsun hemen hemen her mayo ve bikini kesimini süsleyen saçaklar bu yaz oldukça ilgi görüyor. Bikini üstünde göbeğe kadar sarkan saçaklar hem dikkat çekici hem şık hem de farklı bir görüntü sunuyor. Aynı zamanda göbek bölgesine gizemli bir yarı transparanlık katan bu stil göbek bölgesini göstermekten çekinen kadınların da kurtarıcısı olmuş durumda.

 

 

False