Geriİyi Yaşam Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

"Vizyona giren filmleri sizler için derledik..."

Kartal Eddie

Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle’ ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards’ın spora ‘asla ölüm deme’ yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları'nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir. Film aynı zamanda Edwars’ın sıra dışı ihtimaller ve mücadeleler karşısındaki insani ruhunu ve direncini kutlar.Beyazperdeyle ilk buluşması Knigsman: Gizli Servis filmi ile olan Taron Egerton, Eddie the Eagle’ ı rolü ile karşımıza çıkarken Hugh Jackman ise Eddie’ nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden Lake Plocidli bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerDeliormanlı

Deliormanlı” lakabıyla bilinen Savaş Türkyılmaz, Avrupa şampiyonluğu olan milli bir boksördür. Eşini kaybettikten sonra ringleri terk eden Deliormanlı, gerçekten sırra kadem basar. Fakat annesinin geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi masrafları kabarmıştır. Paar bulmak adına ringlere geri dönme kararı alır. Hülya Yiğit ile Deliormanlı'nın arkasındaki hikayeyi merak ederek Savaş'ın peşine düşen bir televizyon gazetecisidir. Deliormanlı büyük final maçına hazırlanırken onun ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır... Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve Gürkan Uygun'un paylaştığı filmin yönetmenliğini Murat Şeker üstlenirken, senaryo da Şeker ile yine Ali Tanrıverdi'nin imzası var...
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerCloverfield Yolu No:10

Büyük bir trafik kazası geçiren Michelle, gözlerini yeraltında konumlanmış bir sığınakta açar. Yanında ise, dışarıda kimyasal bir saldırı olduğunu ve kesinlikle dışarıya çıkamadaklarını iddia eden iki yabancı adam vardır. Dan Trachtenberg'in yönettiği ve Josh Campbell, Matthew Stuecken'ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr. yer alıyor. Yapımcılığını gerilim ustası J.J. Abrams'ın üstlendiği gerilimde hayatını kurtardığını iddia eden bir adamın evinde gözlerini açan genç kadının gizem dolu macerasına tanıklık edeceğiz.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerSomuncu Baba: Aşkın Sırrı

Hamid, daha henüz gençken babasını kaybetmesinin travması ile sarsılır. Yaşadığı acı sonucu kendisini bulma yoluna girer ve bir dergaha sığınır. Buradaki diğer müritler gibi dergahın günlük işlerine yardımcı olur ve ekmek pişirmeye başlar. Bir yandan da ilim derslerini sıkı sıkıya takip eder. Kısa sürede hocasının gözdesi halir; yine hocasının isteği ile Hamid sürpriz bir evliliği kabul etmek zorunda kalır. Fakat onun içinde adını koyamadığı İlahi Aşk'ı arama arzusu çoktan yeşermiştir... Somuncu Baba Aşkın Sırrı, Anadolu'da Somuncu Baba adıyla tanınan büyük düşünür Şeyh Hamid-i Veli'nin sırlarla dolu hayat yolculuğunu ve İlahi Aşk'ı arama serüvenini ilgi çekici bir yol hikayesi ile anlatmaktadır. Kürşat Kızbaz yönetmenliğinde çekilen filmin başrolünde Furkan Palalı oynuyor.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerSuikastçı

Üç yıllık sürgünün ardından evine geri dönen genç kadın ustası tarafından kuzenini ve beşik kertmesini öldürmesi için görevlendirilince kuzeni ve onu yetiştirenlere duyduğu sadakat arasında seçim yapmak zorunda kalır. Genç kadın 13 yıl sonra ailesiyle, anılarıyla ve uzun yıllar bastırdığı duygularıyla yüzleşecektir. Rahibenin kölesine dönüşen Yinniang'ın iki seçeneği vardır: Ya sevdiği adamı feda edecektir ya da erdemli suikastçıların kutsal yolundan sonsuza dek sapacaktır.Maharetli yönetmen Hou Hsiao Hsien'ın kamera arkasına geçtiği ve başrolde güzel yıldız Shu Qi'yi izlediğimiz film, "The Extensive Records Of The Taiping Era" adlı öyküden yola çıkılarak beyazperdeye aktarılıyor.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerBir Dilim Aşk

Vivien ve Chloe çocukluktan beri hiç ayrılmamış kuzenlerdir. Birden vefat eden halaları Isabellle’in mirası onları zorlu bir yola sokacaktır. Bu miras dükkânı işletmek için Avrupa seyahati hayallerini erteleyen Vivien işleri daha geleneksel yollarla halletmek istemektedir. Bir televizyon programında şefin asistanlığını yapan Chloe ise daha modern dokunuşlar aramaktadır. Boulangerie adındaki küçük dükkânlarının borçlar yüzünden kapanmak üzere olduğunu öğrenince, Vivien ve Chloe, tüm anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp aile mirasını kapanmaktan kurtarmaya karar verirler.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerYitik Kuşlar

1915 yılında, Anadolu'da bir Ermeni köyündeyiz... Varlıklı bir ailede büyüyen iki kardeş olan Maryam ile Bedo zamanlarının çoğunu herkesten gizledikleri güvercinlikte oynayarak geçirirler. İki kardeş bir gün ormanda gezinirken adını Baçik koydukları mavi bir kuş bulurlar. Bir sabah Baçik'e bakmak için ailelerinden habersiz evden kaçıp gizli güvercinliklerine giderler. Evlerine geri döndüklerinde kimseyi bulamadıkları gibi, köylerinde de kimse kalmamıştır. İki kardeşi ailelerini bulmaya çalıştıkları zorlu bir macera beklemektedir.Senaristliğini ve yönetmenliğini Aren Perdeci ile Ela Alyamaç'ın üstlendiği filmin başrollerinde Heros Agopyan ve Dila Uluca bulunuyor.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerSavva Küçük Savaşçı

“SAVVA” küçük bir köyde yaşayan 10 yaşında bir erkek çocuğun başından geçen olayları konu alıyor. Bir zamanlar beyaz kurtlar krallığı tarafindan korunan köy , beyaz kurtlarin toplu şekilde kaybolmalarindan sonra acımasız sırtlanlar için basit bir av haline gelmistir. SAVVA sırtlanların köyü bastığı bir gece ormana kaçmayı başarır ve ANGEE isimli beyaz kurt tarafından kurtarılır. ANGEE , SAVVA ya güçlü bir sihirbazın yetiştireceği bir savaşçının köyünü kurtaracağını söyler. Fakat önce sihirbazı, kötü, 3 başlı maymun kraliçesi JOZEE’nin tutsaklığından kurtarmak gerekecektir. Max Fadeev'in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filminde senaryo Gregoy Poririer, Alexander Chisty Akov ve yine Max Fadeev'a ait.
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

False