Geriİyi Yaşam Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

"Vizyona giren filmleri sizler için derledik..."

Batman V Superman: Adaletin Şafağı

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır. Zack Snyder imzalı Batman versus Superman: Adaletin Şafağı, tarihte ilk kez iki DC karakterini beyaz perdede buluşturuyor. Başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck Batman/Bruce Wayne ve Man of Stell filminin yıldızı Henry Cavill Superman/Clark Kent rolüyle karşı karşıya geliyor.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerHayatımın Yolculuğu

Bill Bryson, İngiltere'de iki yıl geçirdikten sonra, eski arkadaşlarından biriyle irtibata geçer.Bill 30 yıldır hiçbir uzun yürüyüşe çıkmamıştır. Ancak yolculuğa dair araştırma yaptıkça 5 ay sürecek ve binlerce kilometre yürümek zorunda olduğu bu yolculuğun yaşlı bir adam için tek başına cesaret edilemeyecek tehlikeli bir serüven olduğunu farkı varır.Kamp malzemeleri satın aldıktan sonra kendisine bir yol arkadaşı aramaya başlar. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır.Aradığı herkes Bill’in çılgın teklifini geri çevirir. Tam bir yol arkadaşı bulabilmek için ümidini kesmişken uzun yıllardan beri görüşmediği, gençliğinde birlikte birçok macera yaşadığı Stephen kendisini arar ve yol arkadaşı olmak istediğini söyler.Ynetmen koltuğunda Ken Kwapis'in oturduğu filmde senaryo Micheal Arndt ve Bill Holderman tarafından yazılmış. Film Bill Bryson'ın kitabından uyarlanandı.Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerLeblebi Tozu

Kısa yoldan ve emek harcamadan zengin olmaya çalışan Ali isimli karakterin hikayesinin anlatıldığı filmin başrollerinde Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Erdal Cindoruk, Ali Uyandıran, Ümit Acar, İzzet Çivril, Cengiz Okuyucu, Nejdet Kökes, Yavuz Çetin, Hande Alpaslan, Deniz Türkcan ve Ferdi Kurtuldu gibi isimler yer alıyor. Çorum'un tarihi güzelliklerini ve şivesini bünyesinde toplayan film üç arkadaşın macerası üzerine yoğunlaşıyor. Fiks yapım tarafından beyazperdeye aktarılan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Eser oturuyor. Çok konuşulacak film gerçek bir şehir komedisi niteliğinde.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerSol Şerit

Film, üç arkadaşın başından geçen yol macerasına odaklanıyor: Çocukluk çağından beri birbirinden ayrılmayan üç arkadaş Cem, Barış ve Volkan; Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkmaya hazırlanmaktadır. Fakat daha yolculuk başlamadan olaylar patlak vermeye başlar. Düğüne yetişmek zorunda olan kahramanlarımızın başına türlü belalar gelirken, düğün evindeki krizler de komik ve macera dolu bir yol hikayesine eşlik edecektir. Terra Film’in yapımcılığında hayata geçirilen yerli komedi oyuncu kadrosunda Cem Aksakal, Sertan Erkaçan, Memetcan Diper, Deniz Baysal, Ceyda Ates, Hazal Türesan, Sermet Yesil, Alper Baytekin, Serkan Genç, Burak Satıbol , Fatih Al , Mehmet Taner Rumeli , Özgürcan Çevik, Ayten Uncuoglu, Hikmet Karagöz, Nadim Güç, Atilla Doğukan Güçyılmaz , Emre Ertunç ve Selin Sekerci isimleri yer alıyor. Filmin yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahiska üstlenirken senaryo Özgür Ağaoğlu’na ait.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerAzazil 2: Büyü

İlki Azazil: Düğüm adıyla 2014 yılının Ağustos ayında vizyona giren Azazil korku serisinin ikinci halkası olan filmin yapımcılığını yine Burak Film Yapım firması üstleniyor. Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve güzel bir kadın olan Esma, Sedat'i kısa sürede kendine aşık eder ve Sedat’ın zaten çatırdamak üzere olan evliliğini yerle bir eder. Ancak yerle bir olan sadece Sedat’ın evliliği değildir. Zaman içinde Sedat, Aylin ve küçük kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün etkisinde kalır. Azazil in yeni hedefi aralarındaki bağ zayıflamış olan bu ailedir.
Bu Hafta Vizyona Giren FilmlerHatıraların Masumiyeti

Dünya çapında 12 milyonu aşkın okuyucuyla buluşan Orhan Pamuk'un aynı adlı romanından uyarlanan Masumiyet Müzesi Kemal ve Füsun’un 70’li yıllarda yaşadıkları trajik aşkın ve bu aşka tanıklık eden eşyaların hikâyesini anlatıyor. Hayallerden kurulu bir müze olur mu? Sahibi Nobel Edebiyat Ödüllü dünya çapında bir yazarsa olur. Hatıraların Masumiyeti, yalnızca bir edebiyat şaheseri değil aynı zamanda yedinci sanatı da besleyen hayal ürünü ama gerçek bir müze.Film, eşyalardan hareketle şehrin büyülü kimyası, manzarası ve aşk hikayelerine doğru bizi eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Başarılı belgeselci ve klip yönetmeni Grant Gee’nin kişisel merakıyla başladığı film yolculuğunu gerçekle hayalin, yazarla karakterlerin ve aşk ile İstanbul’un iç içe geçtiği olağanüstü bir filme dönüşüyor.
Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

False