Geriİyi Yaşam Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

"Bu hafta vizyona giren filmleri kaçirmayın..."

San Andreas Fayı

Kaliforniya'da yaşanan deprem felaketinden sonra, helikopter pilotu olan Tom kızını kurtarmaya çalıştığı sırada yaşayacağı olayları konu alacak.Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Seninle Bir Ömür

Nicholas Sparks'ın çok satan romanından uyarlanan film, geri dönüş hazırlığı içindeki eski boğa güreşçisi Luke (Scott Eastwood) ve hayalindeki işi almak üzere olan genç ressam Sophia'nın ilişkilerin etrafında gelişiyor. Zaman zaman sorunlar yaşayan ikilinin ilişkisi, bir trafik kazasının ardından Ira adında bir adam ve onun eşine duyduğu yıllara meydan okuyan aşk hikayesiyle iç içe geçip genç çifte ilham kaynağı olacaktır.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
İyi Bir Yalan

Sudan’da 2000’li yılların henüz başında patlak veren iç savaş sırasında Sudan’dan Amerika’ya gelen ve burada kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışan 3 gencin hayat hikayesi sinemaya taşınıyor. Ve burada gençlerin karşısına çıkan bir kadının onları yeniden hayata kazandırabilmek için göstermiş oldugu zorlu mücadele filmde anlatılmaktadır..

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Hayalet Dayı

Başlarını sokacak bir ev arayan Ozan ve Caner uzun ve zorlu arayışları sonucunda tam da istedikleri gibi bir ev bulurlar. Olağanüstü bir fiyata buldukları ev aslında gerçekten de olağanüstü çıkınca eğlenceli olaylar peşlerini bırakmaz. Tuttukları eski konağın vefat eden ev sahibi maalesef arafta kalmıştır ve onu sadece Caner ile Ozan görebilmektedir. Bu yaşlı ruhun öteki tarafa huzurla geçmesine yardım etmek artık bu iki gencin görevidir. Evde rahat bir nefes alabilmek için başladıkları bu görev onları çok komik ve bir o kadar duygusal olayların içine sürükler.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Kan Kardeş

Batının kuşatılmışlığından kaçıp doğunun maneviyatına sığınan pek çok isimden biridir Rocky Braat. Sırt çantasını kapan her gezgin gibi soluğu 2008'de Hindistan'da alır. Chennai kentinde gezerken bir gün, HIV virüsü kapmış olan yetim çocukların yaşadığı bir kuruma yolu düşer. Aslında çocuklarla çok içli dışlı olmayı seven bir adam değilken, kendisini her şeyini satıp buraya yerleşmeye karar verirken bulur.Gerçek bir yolculuktan hayata geçirilen film, dünyaya kimsenin yanına yanaşmak istemediği bir virüsü taşıyarak gelen masum çocuklarla, onlara ilgi gösteren bu adamın aslında çocukların sevgisine ne kadar da aç olduğunun altını çiziyor. Teklam ve müzik video piyasasını yakından takip edenlerin iyi bildiği bir isim olan Steeve Hoover'ın ilk uzun metrajlı sinema filmi olan bağımsız festivallerin de gözdesi.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Ölüm Fısıltısı

Film arşivcisi David, hayatında son günler geçirmektedir. Zira karısı Alice’in, iş arkadaşlarından Alex ile ilişkisi olduğundan ve aldatıldığından şüphelenmektedir. Tam da o günlerde iş ortağı Claire garip bir video kaydı keşfeder. David’in Alice ile yaşadığı evde, 1902 yılında zalim bir katil yaşamıştır. Karısına karşı olan şüpheleri, bu ürpertici gerçekle birleşince David’in üstündeki stres katlanır. Evin içinde garip bir varlığı hissetmeye başlar. Bir gün evden çıkan Alice’in peşinden gider ve yakınlardaki bir kanalda gerçekten Alex ile buluştuğunu ve kendisini aldattığını görür. Fakat Alice bu olaydan kısa bir süre sonra ortadan kaybolur. Polisin gözünde bir numaralı şüpheli olan David, kendisini temize çıkartmak için var gücüyle uğraşır…Korku filminin yönetmenliğini ve senaritliğini Ivan Kavanagh üstlenirken, filmin başrolünde Rupert Evans yer alıyor. Kadroda kendisine eşlik eden isimlerse Hannah Hoekstra, Carl Shaaban ve Antonia Campbell-Hughes.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Pişt

Pişt: Korkunç Bir Komedi Ölmekten Güleceksiniz sloganıyla vizyona girecek korku-komedi filmi Pişt'in yönetmen ve senaryo koltuğunda Can Sarcan oturuyor. Filmin başrollerinde sosyal medyadan tanınan Oğuzhan Uğur, Doğa Konakoğlu, Mustafa Ak oynuyor. Bu üçlüye eşlik eden isimler ise; Zeki Yılmaz, Murat Serezli, Ali Güney, Betül Arım.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Savaşçı

Apocalypto, Son Mohikan, Conan gibi filmlerin izinden giden “Savaşçı / The Dead Lands” Maoriler’in dünyasını perdeye taşıyan, etkileyici, epik ve yenilikçi bir aksiyon örneği! Eski bir dönemde geçen filmde babası ve tüm kabilesi öldürülen genç bir savaşçının intikam hikayesi anlatılıyor. Bu yolculukta genç savaşçı, kimsenin girmediği yasaklı topraklardan geçecek ve gizemli, korkusuz bir savaşçının da desteğini alacaktır. Ancak düşmanları sayıca kendilerinden çok fazladır ve bitmeyen bir savaş başlar.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Paramparça

Kendi ayakları üstünde duran ünlü sanatçı Nana ve 20 yıl önce ayrılmak zorunda olduğu oğlunun kesişen hayatlarını anlatan Paramparça'da başrollerde Requiem For A Dream ile tanıdığımız Jennifer Connelly kötü adam rolleriyle adını duyurmuş Cillian Murphy ve Fransız oyuncu Mélanie Laurent var.
64. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde Altın Ayı Ödülü'ne aday gösterilen ve prömiyerini Berlinale'de yapan filmin hem yönetmeni hem de senaristi dram filmleriyle ünlü Claudia Llosa.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler
Yak: Sevimli Dev

Büyük bir savaştan sonra çorak bir arazide dolaşan Na Kiev, hafızasını kaybetmiş Jao Phuek ile karşılaşır. Birlikte tüm robotların yaratıcısını bulmak için, metal temizleyiciler tarafından doldurulan çölde yola çıkarlar ve ilginç bir maceraya doğru alırlar.

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

False