GeriAlışveriş Bu Gözlükler Kanatlanıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu Gözlükler Kanatlanıyor

Bu Gözlükler Kanatlanıyor

"Bu yıl önde olacak parçalardan Melek kanatlı gözlükler,tarzını konuşturmak isteyen kadınların vazgeçilmez parçası olmaya hazır..."

Moda dünyasının yeni ikonlarından FashionTv Eyewear, 2015 İlkbahar - Yaz koleksiyonu ile dokunduğu her kadını melek yapmaya hazırlanıyor. FashionTvEyewear’ın melek kanatlı gözlükleriyle bu yaz tüm melekler şehrinize inecek.

Bu Gözlükler Kanatlanıyor
Gözlük modasında trendleri belirleyen,sıradışı tasarımlarıyla modaseverlerin beğenisini toplayan FashionTVEyewear’ın melek kanatlı gözlükleri tarzını konuşturmak isteyen kadınların vazgeçilmez parçası olacak. Kırmızının, mavinin en canlı tonlarına sahip melek kanatlı gözlükler, en sade bir kıyafetle bile tüm dikkatleri üzerine topluyor. İtalyan tasarımcılar tarafından tasarlanan FashionTVEyewear, melek kanatlı gözlükleri her yüz tipiyle büyüleyici bir görünüm ortaya çıkarıyor.

Bu Gözlükler Kanatlanıyor
Dikkat çekicilik alışkanlığınız olacak

FashionTVEyewear’ın 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna bakıldığı zaman ise geçmişin izleri geleceğin çizgileriyle yeniden tasarlanan modeller ön plana çıkıyor. Vintage esintili tasarımlar, hafif yuvarlaklaşmış kedigözü çerçeveler, geniş yuvarlak çerçevelere eşlik eden göz alıcı parlak renkler, vahşi doğadan esintiler, sezonun gözlük modasını belirliyor. Koleksiyondaki renkli camlı, renkli çerçeveli, swarovski taşlı, kemik çerçeveli, metal çerçeveli modeller ile şehir daha önce hiç bu kadar renkli olmamıştı.

False