GeriSağlıklı Yaşam Biftek kaç kalori? 100 gram biftek besin değerleri ve kalorisi...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Biftek kaç kalori? 100 gram biftek besin değerleri ve kalorisi...

Biftek kaç kalori? 100 gram biftek besin değerleri ve kalorisi...

"En çok sevilen gıdalar arasında kırmızı et bulunuyor. Kırmızı et sevenler, protein içeren gıda hakkında kalori araştırması yapabiliyor. Biftek etinde toplam kaç kalori olduğu merak edilen bilgilerden biridir. Biftek hakkında araştırma yaparak, besin değerlerini öğrenmek isteyen birçok insan bulunuyor. Biftek kaç kalori? 100 gram biftek besin değerleri ve kalorisi hakkında detayları derledik."

Biftek herkesin bildiği bir et türüdür. Kırmızı et olarak bilinen biftek içerisinde belirli besin değerleri bulunuyor. 100 gram biftek içerisinde 270 kalori bulunuyor.

 Biftek Kaç Kalori?

 Kırmızı etlerin besin değerleri oldukça yüksektir. İnsan sağlığına faydası olan kırmızı etin, kalori miktarları da ayrıca merak ediliyor. Kırmızı et türlerinden biri olan biftek, çok sevilerek tüketiliyor. Biftek tüketimi yapanlar kalorisini öğrenmek istiyor. 100 gram biftek 270 kalori içeriyor.

 100 Gram Biftek Besin Değerleri ve Kalorisi

 100 gram biftek içerisinde bulunan besin değerleri oldukça merak ediliyor. 270 kalori içeren biftek içerisinde yağ ve protein de bulunuyor. İçerisinde 19 gram yağ ve 25 gram da protein bulunuyor.

 

False