GeriAlışveriş Bakımlı Babalar için A’dan Z’ye Farmasi Men Serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bakımlı Babalar için A’dan Z’ye Farmasi Men Serisi

Bakımlı Babalar için A’dan Z’ye Farmasi Men Serisi

"Yaşamın her alanı için özel içerikli ürünler sunan Farmasi, tüm yaş grubundan erkeklerin ihtiyaçlarına göre geliştirdiği Men Serisi ile kişilere vazgeçilmez bir bakım deneyimi yaşatıyor."

Son yıllarda erkekler de en az kadınlar kadar bakımlı hale geldi. Farmasi işte tam da bu noktada hazırladığı seri ile erkeklerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm bakımı bir arada sunuyor. Günlük yüz ve vücut bakımından oluşan Farmasi Men Serisi, bu Babalar Günü’nde babanıza hak ettiği özeni gösteriyor.

Güne kendini şımartarak başlasın

Uzun bir güne zinde başlamak isteyen erkekler için hızlı ve detaylı bir bakım sunan Farmasi Men Serisi 3’ü 1 arada formülü ile şampuan, duş jeli ve yüz yıkama jeli ürünlerini tek bir şişede buluşturuyor. Mentol içeriği ile saç derisi ve cildi anında ferahlatıyor, Ginseng ile mükemmel bir enerji kaynağı görevini görüyor ve günün harika başlamasını sağlıyor. Farmasi Men Roll-on ise bu ferah hissi tüm gün devam ettiriyor.

Bakımlı Babalar için A’dan Z’ye Farmasi Men Serisi

Babanızın tıraş rutinini Farmasi ile keyfe çevirin

Her sabah işe yetişme telaşı içinde olan babaların hazırlanma süreci Farmasi Men serisi ile bir bakım ritüeline dönüşüyor. Özellikle tıraş yüzünden hassaslaşan yüz için Farmasi Men benzersiz bir deneyim yaşatıyor: Farmasi Men Yatıştırıcı Tıraş Jeli özel formülü ile mükemmel tıraş performansı sunuyor. Tıraşın ardından uygulanan Farmasi Men 2’si 1 Arada Tıraş Sonrası Balsam ve Nemlendirici ise cildi rahatlatarak yüz bakımını tamamlıyor.

En bakımlı baba sizin babanız olsun

Klasik bakımın dışında daha detaylı bir bakım sunan Farmasi Men Serisi’nden Sakal ve Bıyık Yağı erkekler için özel olarak geliştirilen formülü ile sakal ve bıyık bakımı yapıyor. Erkeklerin en önemli aksesuarı sayılan sakal ve bıyıkların şekillendirmesine de yardım ediyor. Kusursuz bir görünümü genç bakışlar ile taçlandıran Farmasi Men Serisi’nden Göz Çevresi Kremi ile de bakım tamamlanıyor.

Farmasi Men Serisi babanızın kişisel bakımını, kendini şımartma seansına dönüştürüyor.

False