GeriEtkinlik Rehberi Babylon'da Bu Hafta
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Babylon'da Bu Hafta

Babylon'da Bu Hafta

"Babylon’un programında bu hafta, 9 Mayıs Perşembe “High Voltage: An Evening of Electronic Music”, 10 Mayıs Cuma Etnik Bas serisi kapsamında “Ben Fero” ve 11 Mayıs Cumartesi günü “Korhan Futacı” bulunuyor."

Elektro-akustik müzik performans gecesi “High Voltage”, 9 Mayıs Perşembe günü Babylon’da müzikseverlerle buluşuyor. “High Voltage” performans gecesi; İstanbul bazlı, alanında öncü müzik ve beste çalışmaları yapan Uğur Can Akkaya, Aslı Balâ Aşkan, Onur Dağdeviren, Melis Keskin, Emre Öztürk, Seza Yüzbaşı ve Naci Tepedelen’in; çok kanallı ses sistemlerini kullanarak sabit ortam kompozisyonları paylaşacağı konser ile başlayacak. Gece, Üstün Lütfi Yıldırım’ın elektro-akustik müzik projesi Akkor’un çok kanallı müzik performansı, ışık ve video yerleştirmeleri içeren yeni görsel-işitsel projesi “Quadradesic” ile devam edecek. Türkiye ve dünyada ismini duyurmuş Algorave müzisyenleri; ses ve görüntüleri eş zamanlı olarak kodlayarak, müzikseverlere post-dijital müzik türleri arasında gezinen algoritmik bir doğaçlama deneyimi sundukları “Algorave Party” ile “High Voltage” gecesinin kapanışını yapacak.

Trap ve hip-hop’un yükselen isimlerinden Ben Fero, “Etnik Bas” serisi kapsamında 10 Mayıs Cuma akşamı Babylon’a konuk oluyor.
Farklı coğrafyaların geleneksel müziklerini; bas ağırlıklı altyapılar, elektronik beat’ler, dub, trap, hip-hop, funk ve rock elementleriyle birleştiren sound’ların yer aldığı Etnik Bas serisi müzikseverleri dans pistine davet ediyor.

Karanlık tınıları, sert ve enerjik performasıyla söz yazarı, besteci ve saksafoncu Korhan Futacı, 11 Mayıs Cumartesi akşamı Babylon’a konuk oluyor. 

False