GeriModa Trendleri Ayaklarınız sonbahara hazır mı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ayaklarınız sonbahara hazır mı?

"Mevsimler değişiyor, doğal olarak moda da. Peki bu sonbahar kış sezonunda modacıların hayalinde nasıl ayakkabılar var, biliyor musunuz?"



2007-2008 kış sezonu ayakkabılarını görmek için tıklayın!

Yazın bitmesine fırsat vermeden modacılar sonbahar – kış koleksiyonlarını tanıtmaya başladılar. Giysileri, etekleri, pantolonları gördünüz, peki ayaklarınızı nelerin beklediğini biliyor musunuz? Yazın giydiğiniz ayakkabıları çok sevdiyseniz ve bırakacağınız için üzülüyorsanız, vazgeçin. Çünkü sonbahar modası da, tıpkı yaz modası gibi olacak. Yüksek topuklu ve dolgu tabanlı ayakkabılar yine çok moda. Siyah ve metalik renkler yine modacıların vazgeçilmezi olarak yerlerini koruyor. Bunların yanında koyu morlar ve yeşiller görebilirsiniz. Eğer tek renk ayakkabıları seviyorsanız size tavsiyemiz, gelen yeni moda ile birlikte iki ve üç renkli, desensiz ayakkabıları bir deneyin.

Model olarak ise bilekten bağlanan ayakkabılara yine çok sık rastlayacağız. Kalın, enli bantlar ve bacağa dolanan ipler yine revaçta. Sivri burunlu ayakkabıları artık dolabınızda iyice derinlere kaldırsanız iyi olur çünkü son sezonlarda artmaya başlayan yuvarlak burun modası, bu sezonda iyice yerleşti.

False