GeriStil Önerileri Askılı Çantaları Vazgeçilmez Yapan 7 Özellik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Askılı Çantaları Vazgeçilmez Yapan 7 Özellik

Askılı Çantaları Vazgeçilmez Yapan 7 Özellik

"2020'de modacıların da belirttiği gibi minimalizm anlayışı çantalarda da etkisini gösteriyor. Askılı çantalar ise tam olarak bu amaca hizmet eden bir model. Her kadının favorisi kullanışlı ve pratik askılı çantaların, onları vazgeçilmez yapan birkaç temel özelliğini paylaşıyoruz."

Kolay erişim

Askı çantalar, sürekli hareket halindeki kadınlar için ideal bir seçenektir. Genellikle küçüktür ve çantayı çıkarmadan eşyalarınıza kolaylıkla ulaşmanızı sağlar. Çantanızı önde taşımak daha kolay olacağı için, askılı modeller, partiler ve sokaklar gibi kalabalık alanlarda kullanışlıdır. 

Taşınması rahat

Askılı çantalar, cüzdan, telefon ve anahtar gibi daha küçük eşyalar için saklama alanı sunar. Lüks markalar, askılı çantalarla gelen aşınma ve yıpranma nedeniyle otantik malzemeler kullanır. Bunun nedeni, ihtiyaç duyduğumuz bir şeyi çıkarmak için çantaları çok sık kullanıyor olmamızdır.

Taşıma seçenekleri

Askılı bir çanta, herhangi bir kıyafeti tamamlamada zamansız bir aksesuardır. Çantanın genel boyutu, kişinin zevkine bağlı olarak, çeşitli şekillerde taşınmasını kolaylaştırır. Bazı kadın çantayı omuzlarında, bazılarıysa elinde, hatta arkada taşımayı tercih eder.

Güvenli olması

Hırsızlara karşı en üst düzeyde koruma sağlayacak bir çanta arıyorsanız, o zaman askılı çantalar tam size göre. Tehlikede olduğunuzu hissettiğiniz her an, çantanızı öne doğru alabilirsiniz. Ayrıca çoğu askılı çanta, iç ve dış cepleriyle, değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz ek saklama alanı ile tasarlanmıştır.

Konforlu kullanım

Kaliteli askılı çantalar, sağdan sola döndürülebilen yumuşak ve ayarlanabilir kayışlarla birlikte gelir. Mümkün olduğunca rahat olması için bu kayışları daima boyunuza göre ayarlayın. Kayışların iç tarafındaki dolgu, omuzlarınıza fazla ağırlığın yüklenmesini engeller.

Çanta içi düzenleyiciler

Büyük bez çantalar, acele etmeniz gereken zamanlarda aradığınız şeyi bulmak konusunda can sıkıcı olabilir. Çantanızdaki küçük eşyalar, düzenli bir şekilde yerleştirilmediyse, zaman kaybına neden olabilir ve sizi daha da telaşlandırabilir. Askılı modeller, çantanızdaki her şeyi kolayca saklamak ve daha hızlı erişmek için bölmelerden yapılmıştır. Bu da zamandan tasarruf etmek isteyenler için geçerli bir neden olabilir.

Hareket özgürlüğü

Askılı çantalar, esnek olacak şekilde tasarlanmıştır ve diğer çantalara kıyasla her zaman kolay hareket etmenizi sağlar. Hareket sırasında sürtünmeyi önlemek için omuza kolayca asılan ve rahatsızlık vermeyen çantaları tercih etmeye özen gösterin.

False