GeriEtkinlik Rehberi Alice Müzikali Geri Döndü! Alice Müzikali Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alice Müzikali Geri Döndü! Alice Müzikali Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Alice Müzikali Geri Döndü! Alice Müzikali Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

"Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ve Enis Arıkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Alice Müzikali yeniden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 2019 yılında sahnelenen ve kapalı gişe oynayan Alice Müzikali, uzun bir aradan sonra izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Peki Alice Müzikali oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Alice Müzikali gösterim tarihi ve yeri hakkında bilgiler..."

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilen "Alice Harikalar Diyarında", Serdar Biliş'in yönetmenliği ve Beyhan Murphy'nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnelenmeye haızrlanıyor. 2019 yılında kapalı gişe oynayan ve tiyatro severlerden tam not alan Alice Müzikali, 23. Afife Tiyatro Ödülleri'nde de "Haldun Dormen Özel Ödülü" ve "En İyi Koreografi Ödülleri"nin sahibi olmuştu. Peki Alice Müzikali ne zaman, nerede sahnelenecek? İşte Alice Müzikali oyuncuları ve konusu...

ALİCE MÜZİKALİ NE ZAMAN VE NEREDE SAHNELENECEK?

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında hayata geçirilen müzikal, 7 Şubat'tan itibaren yeniden Zorlu PSM'de sanatseverlerle buluşacak. müzikalin biletleri ise Biletix'te satışta sunuluyor.

ALİCE MÜZİKALİ KONUSU NEDİR?

“Ben kimim?”

Hangisi gerçek, hangisi sanal?

Kendini yaşadığı hayatın içerisine sıkışmış hisseden Alice, bir mobil uygulamanın çağrısına uyar ve beyaz tavşanı takip ederek sanal bir dünyanın içine dalar.

“Ben Kimim?” sorusuna cevap ararken kendini fantastik bir dünyada bulan Alice, hayal gücü zenginliğiyle bu yeni evrende kendi cesaretini sınayacak, korkularıyla, arzularıyla baş başa kalacaktır.

“Alice” müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın, büyüme hikayesidir.

ALİCE MÜZİKALİ OYUNCULARI

Müzikalde Serenay Sarıkaya 'Alice' rolü, Ezgi Mola 'Kraliçe', Enis Arıkan 'Tavşan', Şükrü Özyıldız 'Şapkacı', İbrahim Selim 'Kral' ve Merve Dizdar ' Kedi'rolüne hayat veriyor.

 

False