GeriBurçlar 8 Haziran hangi burç ve burcu ne? 8 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

8 Haziran hangi burç ve burcu ne? 8 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

8 Haziran hangi burç ve burcu ne? 8 Haziran tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Gökyüzünde yer alan 12 takım yıldızına burç adı verilir. Astronomik olayların yaşandığı burçlar, kişilerin doğum tarihine göre verilir. 12 burç olması 12 ay olmasından kaynaklanır. Yani her bir ay için bir burç denk gelmektedir. 8 Haziran hangi burçtur? 8 Haziran yükseleni nedir? Bu tarihte hangi önemli olaylar yaşanmıştır? 8 Haziran'da doğmuş olan ünlü isimler var mıdır? İşte, merak edilen tüm detaylar."

Her bir kişinin kendine ait olan burcu ve yükseleni vardır. Kişinin burcu ve yükseleni o kişinin aynı zamanda özelliklerini belirleyen etkenlerden biridir. Bu yüzden kişilerin doğum tarihine ait olan durumları bilmesinde fayda vardır.

 8 Haziran Hangi Burç ve Burcu Ne?

 8 Haziran doğumlu kişiler ikizler burcu tarih sınırları içerisinde doğduğu için ikizler burcu olmaktadır.

 8 Haziran Yükseleni

 8 Haziran yükseleni ikizler yükseleni olmaktadır. İkizler yükseleni ise değişken yapısı ile bilinir. Çok yönlü insanlardır. Onlar gelişmiş bir zekaya sahip olurlar. Aynı zamanda sıkılgan bir yapıları vardır. Bu yüzden bir yerde sabit duramazlar. Onların yaşamında sürekli bir hareketlilik olmalıdır.

 8 Haziran'da Doğanların Özellikleri

 8 Haziran'da doğanların en belirgin özelliği değişken olmalarıdır. İkizler burcu insanı ağlarken bir anda gülemeye de başlayabilir. Pratik bir zekaları vardır. İş hayatlarında başarılı ve göz önünde olurlar. Gezmeyi çok severler. Dışa dönük yapıları sayesinde çabuk arkadaşlık edinirler. Becerikli insanlardır. Kolay kavrayabilme özellikleri sayesinde birçok alana aynı anda ilgi duyabilirler. Gelişmiş espri yetenekleri sayesinde arkadaş ortamlarında aranan isim olurlar.

 8 Haziran Özel bir Gün müdür? 8 Haziran Ne Günü?

 8 Haziran özel bir gündür. Bu gün Dünya Okyanus Günü olarak kutlanmaktadır.

 8 Haziran Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

 Herkes tarafından okunması gereken önemli romanlardan biri olan George Orwell'ın 1984'ü 8 Haziran tarihinde yayımlanmıştır. Müslümanların Peygamberi olan Hz. Muhammed bu tarihte vefat etmiştir. Yine İslam için önemli bir olay Ebu Bekir ilk halife olarak seçilmiştir.

 8 Haziran'da Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

 8 Haziran tarihinde doğmuş olan ünlü Türk isimlerden biri Karadeniz müzikleri ile bilinen İsmail Türüt gelmektedir. Bir diğer ünlü isim Ayşe Afet İnan'dır. 8 Haziran doğumlu Türk futbolcu bulunmamaktadır.

 8 Haziran'da Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

 8 Haziran'da doğan yabancı ünlülerin başında ABD'li şarkıcı Nancy Sinatra, ABD'li aktör Frank Grillo, şarkıcı Kanye West ve Alman besteci Robert Schumann gelmektedir. 8 Haziran Doğumlu yabancı futbolcu ise Arjantinli Javier Mascherano'dur.

 8 Haziran'da doğan Anime Karakterleri

 8 Haziran doğum tarihine sahip olan yani ikizler burcu olan anime karakterleri şunlardır; Kenshin Himura (Ruroni Kenshin), Hisoka Murow (Hunter x Hunter), Kamuı (Gintama), Shinji Ikarı (Neon Ikesis Evangelion), Sousuke Aizen (Bleach) ve Shouyou Hinata (Haikyuu).

False