GeriBurçlar 7 Eylül hangi burç ve burcu ne? 7 Eylül tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

7 Eylül hangi burç ve burcu ne? 7 Eylül tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

7 Eylül hangi burç ve burcu ne? 7 Eylül tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Astroloji kapsamında yer alan bütün burçların burcun kendine özgü olan özellikleri mevcut halde bulunmaktadır. Dünya üzerinde bulunan tüm bireyler kendi burçlarını doğum tarihlerine bakarak bulabilmektedir. 7 Eylül tarihinin hangi burca ait olduğunu, bahsedilen burcun hangi özellikleri taşıdığını, yükselenini, 7 Eylül'de hangi olayların yaşandığını ve yine bu tarihte doğan ünlülerin kimler olduğunu sizler için derledik."

Günümüzde 7 Eylül tarihi içerisinde doğmuş olan yüzlerce insan bulunmaktadır. Bu insanların her birinin kendisine özgü nitelikleri ve yetenekleri bulunmaktadır.

 7 Eylül Tarihi Hangi Burçtur?

 7 Eylül tarihi içinde doğmuş olan tüm bireyler başak burcu olmaktadır. Başak burcu olmak içinse 23 Ağustos ile 22 Eylül tarihlerinin arasında dünyaya gelebilmiş olmak gerekmektedir. Genellikle çalışkan olmalarıyla bilinmekte olan başak burçları detaylara fazla takılmaktadırlar ve oldukça dikkatli olmaktadırlar.

 Başak burcu olan bireyler başarıya ulaşabilmek için ellerinden gelen bütün çabaları göstermektedirler. Başak burcu olan kişiler hayatları boyunca hiç durmadan çalışabilmektedir. Başak burcu olanlar tembellik yapmaktan asla hoşlanmazlar.

 7 Eylül Başak Burcu Yükseleni Nedir?

 7 Eylül tarihinde doğmuş olan kişilerin yükselen burçları birbirlerinden farklı olabilmektedir. Yükselen burcun bilinebilmesi için doğum yeri ile doğum saatinin bilinmesi gerekmektedir. Yükselen burçlar da tıpkı normal burçlar kadar etkili olmaktadır.

 7 Eylül Başak Burcunun Özellikleri Nelerdir?

 Başak burcunun çeşitli nitelikte özellikleri bulunmaktadır. Zeki ve aynı zamanda pratik olan başak burcu olan kişiler, insanlara yardım edebilmeyi çok sevmektedir. Merhametli ve yardımsever olan başak burcu kişileri kendilerine zor gelebilecek olaylar karşısında kaçmak yerine mücadele etmeyi tercih etmektedirler. Aşırı detaycı bir karaktere sahip olan başaklar yaşamlarında hep sağlam adımlar atmaktadır.

 Başak burcu olan kişilerin hayatlarındaki en önemli olan konulardan bir tanesi iştir. Güvendikleri insanlara yardım etmeyi çok sevmelerine karşın, inanmadıkları veya tembel olduklarını düşündükleri insanlara karşı soğuk davranmaktadırlar. Yaşamları süresince dinlenmeden çalışmaktadırlar. Onların dinlenme şekli bile diğer insanlara yorucu gelebilmektedir.

 7 Eylül’de Tarihte Bugün Hangi Olaylar Gerçekleşmiştir?

İmparator Titus komutasında olan Roma İmparatorluğu Ordusu, Kudüs'ü alarak işgal etmiştir ve kenti yağmalamışlardır.

Kanuni Sultan Süleyman, Zigetvar Seferi içerisinde gut hastalığı nedeni ile vefat etmiştir. 28 Kasım 1566 tarihinde defnedilmiştir.

Dünyada ilk defa bir denizaltı saldırısı düzenlenmiştir. Amerikalıların imal etmiş olduğu Turtle ya da Kaplumbağa isminde olan araç suyun alt tarafından giderek New York Limanı içerisinde demirlemiş olan İngiliz Kraliyet Donanması'na ait olan bayrak gemisi HMS Eagle'ın alt tarafına zaman ayarlı olan bir bomba yerleştirmiştir. Bununla birlikte saldırı başarısız olmuştur

William Herschel, tasarımı kendisine ait olan teleskop aracılığı ile Satürn Bulutsusunu keşfetmiştir.

Moskova'ya yürümüş olan Napolyon, Rusları kentin 70 mil batısında yer alan Borodino'da yenmiştir.

7 Eylül Tarihinde Doğan Türk Ünlüler Kimlerdir?

 7 Eylül tarihi içerisinde çok sayıda Türk ünlü doğmuştur. Bu ünlüler şu şekilde sıralanmaktadır:

Hakan Kurtaş

Altuğ Çelikbilek

Gökhan Zan

Bilge Zobu

Tuğba Melis Türk

Feyyaz Berker

Cüneyt Arkın

Emre Belözoğlu

Şeklinde sıralanmaktadır.

 7 Eylül Tarihinde Doğan Yabancı Ünlüler Kimlerdir?

 7 Eylül tarihi içerisinde çok sayıda yabancı ünlü doğmuştur. Bu ünlüler şu şekilde sıralanmaktadır:

François-André Danican Philidor

Giuseppe Gioacchino Belli

Merna Kennedy

Michael DeBakey

Elia Kazan

Dario Argento 

False