GeriAstro Gündem 2019 Astroloji Ajandanızı Aldınız Mı?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2019 Astroloji Ajandanızı Aldınız Mı?

2019 Astroloji Ajandanızı Aldınız Mı?

"Astrolojiye gönül veren kişilere 2019 yılı boyunca eşlik etmek amacıyla Aygül Aydın tarafından kaleme alınan ‘2019 Astroloji Ajandası’, gökyüzünün hareketlerini takip ederek hayatına yön vermek isteyenlere özel ipuçları sunuyor."

Astrolog ve yazar Aygül Aydın’ın önsözünde “Sana, hayatını değiştirmek ve ona katacağın yeni güzellikler konusunda cesaretli olman gerektiğini fark ettirmek istiyorum. Verdiğim tarihler çok önemli ve çok güçlü” diyerek okuyucusuna seslendiği 2019 Astroloji Ajandası, yıldızların hareketini takip etmek isteyenlerin yıl boyu masasından ve başucundan ayırmayacağı bir rehber.

Astroloji ve burçlarla ilgili genel bilgilere ilk sayfalarında yer veren ajanda, sırasıyla 2019 yılında evlenmek, diyete başlamak için en uygun tarihleri okuyucuyla paylaşıyor. Astrolojide iletişim konusunda dikkat ve takip edilmesi önerilen Merkür Gerileme Takvimi de ajanda sayfalarındaki öneriler arasında.

2019 Astroloji Ajandanızı Aldınız Mı

Ardından 1 Ocak’tan itibaren gökyüzü hareketlerine göre tüm burçlara hitap eden günlük yorumlar ve o güne ait özel hareketler ve tavsiyeler yer alıyor. Her güne özel okuyucunun not almasına olanak sağlayan ve kitaba ajanda niteliği veren not alanları da okuyucuya ayrıcalık sunuyor. Ay dönümlerinde ise genel olarak o aya ait astroloji yorumları bulunuyor.

Yazar Aygül Aydın 2019 Astroloji Ajandası için “Eminim hiç kimse tavsiyeden hoşlanmaz ve hiç bir astrolog tavsiye vermez, vermemelidir de… Benim astrolojiye merak ve ilgi duyanlar için yapabileceğim en kıymetli şey, alacakları kararlarda yanlarında olmak ve yıllarca emek verdiğim gökyüzünün söylediklerini, tecrübelerimle onlara yansıtmak” diyor.

False