GeriBurçlar 17 Mart hangi burç ve burcu ne? 17 Mart tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

17 Mart hangi burç ve burcu ne? 17 Mart tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

17 Mart hangi burç ve burcu ne? 17 Mart tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"Burçlar, gökyüzünde yer alan yıldızların oluşturduğu şekillere göre isim alır. Yani her bir tarihte yıldızlar farklı şekillere benzetilir ve bu tarihin burcu olur. 17 Mart doğumlu kişiler burcunu merak ediyor olabilirler. Bunun için internet üzerinde sıkça araştırma yapılmaktadır. Ayrıca 17 Mart özel bir gün müdür? Bu günde doğan kişiler hangi özelliklere sahip olurlar? İşte, merak edilen tüm detaylar."

17 Mart doğumlu kişiler doğdukları tarihe ait olan olay ve durumlar hakkında meraklı olurlar. Bu durumda bu tarih hakkında yapılan araştırma hem kişilerin burcunu öğrenmesine hem de bu tarihin özellikleri hakkında bilgi edinmesine yardımcı olur.

 17 Mart Hangi Burç ve Burcu Ne?

 17 Mart doğumlu kişiler balık burcu tarihi sınırları içerisinde yer alır. 20 Şubat ve 20 Mart arası tarihinde doğanlar balık burcu olur. 17 Mart balık burcu tarihidir.

 17 Mart Yükseleni

 17 Mart yükseleni balık burcu yükseleni olur. Balık burcu yükseleni duygusal yapısı ile bilinir. Ayrıca konuşmayı çok severler. Fakat bazen çok konuşmaları karşılarındaki insanı yıpratabilir. Girdikleri ortamda hemen fark edilirler. Çünkü 17 Mart yükseleni kişiler konuşkan ve alımlı bir yapıya sahip olurlar. Alışkanlıklarına önem verirler. Değişikliklerden pek hoşlanmazlar, geleneklerine ve adetlerine bağlı insanlardır.

 17 Mart'ta Doğanların Özellikleri

 17 Mart doğumlu kişiler, hem duygusal hem de akılcı düşünebilirler. 17 Mart'ta doğanlar girdikleri ortama kolay uyum sağlarlar. Çevreleri tarafından sevilen tam bir ortam insanıdır. Hayal kurmayı çok severler ancak hayallerini gerçeğe çevirmek için pek bir çaba göstermezler. Çünkü onlar hazır olanı isterler.

 En önemli özelliklerinden biri ise mistik güçlerinin yoğun olmasıdır. Onlar sezgileri kuvvetli insanlardır. 17 Mart doğumlu kişiler, iyi niyetli ve anlayışlı insanlardır. Bu tarihte doğan kişilerin bir diğer belirgin özelliği ise sanatta yetenekli ve eğilimli olmalarıdır.

 17 Mart Özel Bir Gün müdür? 17 Mart Ne Günü?

 17 Mart Dünya Sosyal Çalışma Günüdür.

 17 Mart Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

 17 Mart tarihinde ülkemizde önemli bir yapılaşma olan Eti firması kurulmuştur.

 17 Mart'ta Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

 17 Mart tarihinde Yeşilçam ünlü oyuncularından olan Neriman Köksal doğmuştur. Ünlü Türk müzisyen Ruşen Güneş'te bu tarihte doğmuştur. Futbolculardan ise Servet Çetin 17 Mart tarihi doğumludur.

 17 Mart'ta Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

 ABD'li roman yazar William Gibson, ABD'li oyuncu Kurt Russel, Japon futbolcu Shinji, Kagawa, Hollandalı futbolcu Antoine Ven Der Linder, Uruguaylı futbolcu Alvaro Recoba 17 Mart tarihinde doğmuştur.

 17 Mart'ta Doğan Anime Karakterleri

 17 Mart doğumlu yani anime karakterleri şunlardır; Sanji (One Piece), Light Yagami (Death Note), Nanami Momozono (Kamisama Hajimemashita), Lenalee Lee (D. Gray Man), Hirataka Nifuji (Wotaku Ni Koi Wa Muzu Kashii).

False