GeriBurçlar 14 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 14 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

14 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 14 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

14 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 14 Temmuz tarihde bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri

"İnsanlar tarih boyunca gezegenlerin hareketleri ile ilgilenerek bu hareketlerden anlam çıkarmışlardır. Gezegenlerin hareketleri ile ilgili çıkarımlarda bulunan bilim dalı astroloji olarak isimlendirilir. Astroloji bilimine her geçen gün ilgi daha da artmaktadır. 14 Temmuz hangi burç ve burcu ne? 14 Temmuz tarihte bugün, doğan Türk ile yabancı ünlüler, yükseleni ve özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar."

Gezegenlerin hareketlerine göre burçlar ortaya çıkmıştır. 12 tane güneş burcu bulunur. İnsanlar doğum tarihlerine göre bu burçlardan birine sahip olmaktadır. Burçlar insanların kişilik özellikleri ile ilgili bilgi vermektedir.

 14 Temmuz Hangi Burç ve Burcu Ne?

 Kişiler doğum tarihlerine göre hangi burca sahip olduklarını öğrenebilirler. 23 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişiler Yengeç burcudur. Bu nedenle 14 Temmuz tarihinde doğan kişiler de Yengeç burcunun özelliklerini göstermektedir. Yengeç burçları hassas yapıları ile dikkat çekmektedir.

 14 Temmuz Yükseleni Nedir?

 Yükselen burçları da insanların ilgisini çekmektedir. Ancak yalnızca doğum tarihi ile yükselen burçların öğrenmek imkansızdır. Bu burçları öğrenmek için kişilerin hangi saatte doğduklarını da bilmesi gerekmektedir.

 14 Temmuzda Doğanların Özellikleri Nelerdir?

 14 Temmuzda doğan yengeç burçlarının hareketli bir yapıları vardır. Zeki insanlardır. Çok yönlü bir kişilikleri bulunur. Hislerini insanlara belli etmekten kaçınmazlar. İnsanlara karşı adil olmaya çalışırlar. Maceracı bir yapıları bulunur.

 Çevrelerinde sürekli insanlar olmasından hoşlanır. Sosyal bir kişilikleri vardır. Doğada vakit geçirmekten hoşlanmaktadırlar. Çekici ve aynı zamanda esprili bir kişilikleri vardır. Dünyayı keşfetmeye ve yeni şeyler öğrenmeye meraklıdırlar.

 Rutin bir yaşam tarzı bu burçlara göre değildir. Bu nedenle sürekli bir macera içinde olmayı tercih etmektedirler. Seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi severler. Sevdikleri ile vakit geçirmek de onları mutlu eden bir durumdur. Yalnızlık yengeç burçlarına göre değildir. Bu nedenle sürekli iyi anlaşabilecekleri sosyal ortamlarda olmayı tercih etmektedirler. Yakınlarındaki kişilere güvenseler de yakın ilişki kurmaları zaman alabilmektedir.

 14 Temmuz Özel Bir gün müdür? 14 Temmuz Ne Günü?

 Tarihte 14 Temmuz gününde pek çok önemli olay meydana gelmiştir. Bu gün tarihte önemli gelişmelere tanıklık etse de özel bir gün olarak anılmaz.

 14 Temmuz Tarihte Bugün Yaşanan Olaylar ve Gelişmeler

2015 yılında New Horizons isimli uzay aracı Plüton'a iniş yapmıştır.

2003 yılında ABD Hükümeti 51. Bölgenin varlığını resmen kabul etmiştir.

1950 yılında ülkemizde genel af çıkmıştır.

1971 yılında Kültür Bakanlığı kurulmuştur.

14 Temmuzda Doğan Türk Ünlüler ve Futbolcular

1997 Cengiz Ünder - Türk futbolcu

1976 Zeynep Dizdar - Türk şarkıcı

1969 Tan Sağtürk - Türk balet ve dizi oyuncusu

14 Temmuzda Doğan Yabancı Ünlüler ve Futbolcular

1987 Sara Canning - Kanadalı Oyuncu

1990 James Nunnally - Amerikalı Basketbolcu

1974 Martina Hill - Alman aktris

14 Temmuzda Doğan Anime Karakterleri

 14 Temmuz doğumlu anime karakteri yoktur. 

False