'Mahallede Şenlik Var Panayırı' ilçeleri şenlendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Mahallede Şenlik Var Panayırı ilçeleri şenlendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 13:06

'Mahallede Şenlik Var Panayırı' ilçeleri şenlendiriyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen 'Mahallede Şenlik Var Panayırıö, bu hafta Kızılcahamam  ve Çamlıderelileri eğlendiriyor. 
Yaz aylarının başlaması ve okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklara karne hediyesi niteliğinde Başkent'i ilçe ilçe gezerek birbirinden güzel eğlenceler sunan panayır, genç, yaşlı, çocuk demeden eğlence rüzgarı estiriyor. Şişme oyuncaklardan lunaparklara, mini konserlerden tiyatro-kukla gösterilerine kadar yüz binlerce Başkentli'ye gönüllerince eğlenebileceği bir tatil sunan “Mahallede Şenlik Var Panayırlarıö, kurulduğu her ilçede vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
2 koldan kurulan panayırlar, gelecek hafta da Beypazarı ve Ayaş'ta olacak. Panayırın programı şöyle:
2-6 Temmuz:  Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı, 7-11 Temmuz: Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 12-16 Temmuz Nallıhan Cumhuriyet Meydanı, 17-21 Temmuz Güdül Hasan Hüseyin Akdede Lisesi. Panayırın ikinci grubunun programı da şöyle olacak:
4-8 Temmuz : Çamlıdere Cumhuriyet Caddesi, 9-13 Temmuz : Ayaş Cuma Pazarı, 14-18 Temmuz: Çayırhan Göl Kenarı mevkii, 19-22 Temmuz: Kahramankazan Salı Pazarı,
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!