Maçtan notlar...

Güncelleme Tarihi:

Maçtan notlar...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tafi korkuttu

BEŞİKTAŞ'ın Pascal Nouma ile attığı golde Fransız futbolcu ile çarpışarak sakatlanan Taffarel korkuttu. Bir süre sahada tedavi gören Brezilyalı kaleci, ardından yerini genç Kerem'e teslim etti.

Briegel Beşiktaş'ı beğendi

YÖNETİCİ Erol Kaynar'ın davetlisi olarak İstanbul'a gelen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Hans Peter Briegel, karşılaşmayı eşi ile birlikte izledi. Alman hocaya, eski yardımcısı Ahmet Akcan ile menajer Tayfun Ateş de eşlik etti. Briegel, ‘‘Beşiktaş, genç ve diri bir takım. Zamanla daha da iyi olacak. Kimse paniğe kapılmasın’’ dedi.

Milan'dan yakın takip

BEŞİKTAŞ'ın 24 Ekim Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Milan, siyah beyazlı ekibi yakın takibe aldı. İtalyan ekibinin istatistikçisi Cesare Lamberti, karşılaşmayı kendine ayrılan özel locadan izledi. Öte yandan Ümitler Ligi maçını G.Saray'ın gençleri 2-0 kazandı.

Popescu yine cezalı

G.SARAY'da bu sezon kart görmeyi alışkanlık haline getiren Popescu, dünkü maçın 70. dakikasında gole giden Ahmet Dursun'u yere indirince ikinci sarı kartı, ardından da kırmızı kartı görüp oyun dışı kaldı. Popescu, Y.Yozgatspor maçında oynamayacak.

Güvenlik çemberi

DERBİ maç için güvenlik güçleri, stat çevresi ve Beşiktaş ilçesinde büyük önlemler aldı. Stadın yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan sivil ve resmi polisler, maça gelmek isteyen taraftarları didik didik aradıktan sonra bu bölgeye soktu.

Bakanlar tribünde

DEV maçı İçişleri Bakanı Sadettin Tantan ile Milli Savunma Bakanı Sabahattin Çakmakoğlu da izledi. Beşiktaşlı olarak bilinen Tantan ve Çakmakoğlu, protokol tribününde çok sayıda parlamenter ve İstanbul Valisi Erol Çakır ile birlikte derbi maçı takip etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!