Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 19:10

- Bursaspor Teknik Direktörü Güneş: "Bizim için çok ideal bir maç olmadı. Daha fazla pozisyona girmeliydik" - Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Yarkın: "Akhisar Belediyespor'un bu zor günleri atlatacak bir camia olduğunu düşünüyorum"

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 3-1 galip geldikleri Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "Bizim için çok ideal bir maç olmadı. Daha fazla pozisyona girmeliydik" dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Akhisar Belediyespor maçının kazanmak istedikleri bir karşılaşma olduğunu, bunu da gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Akhisar Belediyespor'un son haftalarda kaybettiği puanların ardından hoca değişikliğine gittiğini anımsatan Güneş, "Rakibimiz moral bozukluğu içindeydi. Bu arada Mustafa Akçay'ı da kutluyorum. Güzel bir takım bırakmış. Saha içinde iyi hamleler yaptılar. Tek eksikleri moral gücüydü" diye konuştu.

Güneş, ikinci yarının başında kendi oyun tempolarını sahaya yansıtarak ikinci ve üçüncü golü bulduklarını belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"3. golden sonra skorun da etkisiyle oyunu rölantiye aldık. Bizim için çok ideal bir maç olmadı. Daha fazla pozisyona girmeliydik. Fakat 3 puan çok önemli. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum. Çok fazla puan toplayamasak da 16 maçta iyi işler yaptılar. Ligin ikinci yarısında daha iyisini bekliyorum."

Deneyimli teknik adam maçta sakatlanan Fernandao ve Holmen'in durumlarının ciddi olduğunu düşünmediğini ancak yapılacak kontrollerin ardından sonucun belli olacağını bildirdi.

Genç oyuncu Emre Taşdemir'in performansı sorulduğunda Güneş, "Emre, iyiler arasındaydı. Çok başarılıydı. Daha iyi olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Güneş, bir soru üzerine, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı yaptıkları değerlendirme toplantısında genel konuları konuştuklarını, bunların bazılarını oyuncularla paylaştığını belirterek, "Takımda oynayamayanlara saygı duyduğumu ve oynayamadıkları için ayılmak isteyenlere izin vereceğimi söyledim" dedi.

-Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın ise takımının 9 haftadır maç kazanamadığını hatırlattı.

Görev aldığı süre içinde takımı en iyi şekilde maça hazırlamaya çalıştığını vurgulayan Yarkın, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Maça iyi başladık. İlk yarının son dakikasında ve ikinci yarının başında yediğimiz goller bizi oyundan düşürdü ancak sonrasında yine toparlanmaya çalıştık. Skoru 3-1'e getirdikten sonra oyunun akışı değişebilirdi ancak olmadı. Akhisar Belediyespor'un bu zor günleri atlatacak bir camia olduğunu düşünüyorum. İnşallah atlatacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!