Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 15:38

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: "Biz bu maçın skoruyla değil, forma şansı bulamayan oyuncuların performansıyla ilgileniyoruz" - Sivasspor Teknik Direktörü Yalçın: "Kupa maçlarında oynamak kolay değil. Gerçekten oyuncuları konsantre etmekte zorlanıyoruz" - "Devre arasında 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Sivasspor'a 2-1 yenilen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Biz bu maçın skoruyla değil, forma şansı bulamayan oyuncuların performansıyla ilgileniyoruz" dedi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri için önemli olan kulvarın, lig olduğuna dikkati çekti.

Kupa maçlarını sadece çok fazla forma şansı bulamayan oyuncuları test etmek açısından önemsediklerini dile getiren Kutlu, "Yakında kupa tamamlanacak. Biz bu maçın skoruyla değil, forma şansı bulamayan oyuncuların performansıyla ilgileniyoruz" dedi.

Hafta sonu ligde çok önemli bir müsabakanın kendilerini beklediğini ifade eden Kutlu, Giresunspor'u yenerek son haftalardaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

- Sivasspor cephesi

Haberin Devamı

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise mücadele eden tüm sporcularını kutlayarak kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Karşılaşmanın çok ağır bir zeminde oynandığına dikkati çeken Yalçın, neredeyse 45 dakika 10 kişi oynamalarına rağmen galip gelmelerini önemsediğini vurguladı.

Oyuncularının maçı önemsediğini aktaran Yalçın, şöyle konuştu:

"Kupa maçlarında oynamak kolay değil. Gerçekten oyuncuları konsantre etmekte zorlanıyoruz. Kupada tüm oyuncuları görmek istiyoruz. Önümüzde Karabük maçı var. Ligin ilk yarısındaki son maçları istediğimiz gibi bitirmek istiyoruz. Devre arası bizim için iyi bir hazırlık dönemi olacak. Sakat oyuncularımız aramıza dönecek, oyuncularımızı daha iyi motive edeceğiz ve transfer etmek istediğimiz oyuncular var. Devre arasında 3-4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!