Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 16:53

- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Buz: "Cizrespor yönetimi çok iyi bir takım kurmuş" - Cizrespor Teknik Direktörü Ünal: "Takımın bu tura gelmesinde emeği olan bütün sporculara teşekkür"

Haberin Devamı

ŞIRNAK (AA) - Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında deplasmanda 2-1 yendikleri Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Cizrespor yönetiminin "çok iyi bir takım kurduğunu" söyledi.

Buz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Şırnak'a maçtan bir gün önce geldiklerini belirterek, "Gayet güzel bir gün geçirdik. İyiki de erken geldik. Hiçbir sıkıntımız olmadı" dedi.

Cizrespor'un kupada gruplara kalmasının büyük bir başarı olduğunu ve yönetimin iyi bir takım kurduğunu ifade eden Buz, "Bölgesel Amatör Lig'den çıkıp da gruplara kalmak, büyük bir başarı. Onların da kendilerine göre hedefleri var. Haftaya önemli bir Bingöl maçları var. Bunları biliyorduk ve Cizre’yi çok ciddiye almıştık" diye konuştu.

Karşılaşmada erken gol bulduklarını ikinci golden sonra da "müsabakayı koparabileceklerini" dile getiren Buz, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Birkaç tane gol pozisyonumuz vardı. Ama ne olursa olsun Cizrespor bizi zorladı. İyi bir müsabaka çıkardılar, kutluyorum. Biz de ilk maçımızı burada kazandığımız için mutluyuz. Kadromuzda genç arkadaşlara yer verdik, ancak yalnız genç arkadaşlarla da sahaya çıkmadık. Çünkü rakibimize saygımız vardı. Muyluyuz. Rakibimize ligde ve grup maçında başarılar diliyorum. "

-Cizrespor cephesi

Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal ise takımın bu tura gelmesinde emeği olan bütün sporculara teşekkür etti.

Cizrespor futbolcularının bugün sergiledikleri performansla buraya tesadüfen gelmediklerini gösterdiğini anlatan Ünal, "Ellerinden gelenin en güzelini yaparak, sahada nefis bir oyun sergileyerek, oyunlarını devam ettirdiler. Ama sonuç olarak 2-1 mağlup olduk. Sonuçta Süper Lig takımı. Bizim gücümüz belli. BAL ligi takımıyız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!