Maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 22:12

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kutlu: - "Bizim için çok önemli bir galibiyetti" - Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: - "Biraz daha fazla pozisyon üretebilmeliydik"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 1-0 galip geldikleri Adana Demirspor maçına ilişkin, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları maçta oyuncularından daha güzel futbol beklediğini belirtti.

Maçın başında buldukları golün kendileri için dezavantaj olduğunu ifade eden Kutlu, "Bu takım tam bir yıldır iç saha galibiyeti alamıyordu. Bunu oyuncularımıza unutturmaya çalışsak da ne yazık ki bilinçaltılarına bir şekilde yerleşmiş, strese giriyorlardı" diye konuştu.

Oyuncularının golden sonra skoru koruma telaşına girdiğini aktaran Kutlu, girdikleri gol pozisyonlarını da değerlendiremediklerini dile getirdi.

Rakibe fazla pozisyon vermediklerini vurgulayan Kutlu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Çok güzel şeyler yaptık' diyemem ama 90 dakika boyunca rakibe bir pozisyon verdik. Bizim için çok önemli bir galibiyetti çünkü bu takım 1 yıldır iç saha galibiyeti alamamış, bu süreçte 4 hoca, 4 başkan değişmiş. Bugün bunun verdiği baskıyı da üzerimizden attık."

Hedefi ilk 6 takım arasına girmek olarak belirlediklerini kaydeden Kutlu, bu yolda ilerlediklerini vurguladı.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da rakibin, bulduğu erken golün ardından kapalı savunmaya geçtiğini anlattı.

İlk yarının arzu ettikleri gibi geçmediğini ama ikinci yarıdaki oyundan memnun olduğuna dikkati çeken Karaman, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda rakibin hızlı oyuncularına pozisyon vermedik. Takımın gösterdiği gayretten memnunum ama bu gayretin sonucu daha çok pozisyon üretmek olmalıydı. Kısmen de olsa ondan dolayı rahatsızlığımız var. Bu kadar etkili forvet oyuncularımız varken, baskılı oynamışken biraz daha fazla pozisyon üretebilmeliydik."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!