Macaristan 3-1 Türkiye

Güncelleme Tarihi:

Macaristan 3-1 Türkiye
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2012 00:06

A Milli Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu’ndaki 4. maçında dün akşam deplasmanda Macaristan'a 3-1 mağlup oldu ve Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na katılma şansını mucizelere bıraktı. Grubunda iddialı olan tüm takımlara kaybeden Milliler, bir sonraki maçında Andorra'dan puan almak için(!) oynayacak.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan Millilerimiz, 22. dakikada Mevlüt Erdinç'in golü ile öne geçmesine karşın üstünlüğünü koruyamadı. Macaristan 31. dakikada Koman, 50. dakikada Szalai ve 57.  dakikada Zoltan Gera'nın penaltı golü ile 3 puanı aldı. Böylece A Milli Takım Abdullah Avcı yönetiminde son 11 maçta 6'ncı kez yenilgi ile tanışırken Macaristan karşılaşması bitimi tepkilerini ortaya koyan sporseverler ''Bunlar hayalet Avcı'sı'' dediler.

MAÇTAN KARELER  -Emre OKTAY'ın objektifinden

Grupta bugün oynanan diğer maçlarda ise Hollanda, Romanya'yı deplasmanda 4-1 mağlup ederken, Andorra ise kendi evinde Estonya'ya 1-0 mağlup oldu.

Macaristan 3-1 Türkiye


Milli Takımın 2014 Dünya Kupası Avrupa Kıtası eleme grubunda arka arkaya aldığı kötü sonuçların sorumlusu kim?
Futbolcular
Teknik heyet
Türkiye Futbol Federasyonu



KADROLAR

MACARÄ°STAN:
Bogdan, Vanczak, Korcsmar, Meszaros, Kadar, Varga, Elek(Dk. 46 Patkai), Gera, Hajnal, Koman(Dk. 73 Koltai), Szalai
Teknik Direktör: Sandor Egervari

Haberin Devamı

TÜRKİYE: Volkan Demirel(Fenerbahçe), Hamit Altıntop(Galatasaray), Ömer Toprak(Bayer Leverkusen), Egemen Korkmaz(Fenerbahçe), Hasan Ali(Fenerbahçe), Nuri Şahin(Liverpool), Emre Belözoğlu(Atletico Madrid), Tunay Torun(Stuttgart)(Dk. 46 Aydın Yılmaz/Galatasaray), Mehmet Ekici(Werder Bremen)(Dk. 64 Sercan Sararer/Greuther Furth), Caner Erkin(Fenerbahçe)(Dk. 75 Umut Bulut/Galatasaray), Mevlüt Erdinç(Rennes)
Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Macaristan maÄŸlubiyeti ile lider Hollanda'nın 9 puan gerisine düşen Millilerin 4 maçta sadece 3 puanı bulunuyor. Milli Takımımız D Grubundaki bir sonraki maçında 22 Mart 2013 tarihinde Andorra ile karşılaÅŸacak.Â
Aynı tarihte grupta oynanacak diğer maçlar ise Hollanda-Estonya ve Macaristan-Romanya.

MAÇIN AYRINTILARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!