Maç günü çıkan habere bak

Güncelleme Tarihi:

Maç günü çıkan habere bak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2008 07:55

Almanya'nın başkenti Berlin'de yayınlanan “B.Z” gazetesi, Hakan Balta'nın (25) Berlin'de yaşayan eski Alman eşi ve 2 yaşındaki oğlu için aylardır nafaka ödemediğini yazdı.

Haberin Devamı

“Balta'nın, Berlinli bebeği için hiç kalbi yok mu ? - Tatlı oğlu için aylardır nafaka ödemiyormuş” başlığıyla verilen haberde, Hakan'ın, Berlin'de 2005 yılının aralık ayından, 2008 yılının nisan ayına kadar evli kaldığı eski eşine, mahkeme kararıyla her ay 3 bin 700 Avro ödemesinin zorunlu kılınmasına rağmen, Hakan'ın bugüne kadar tek sent ödemediği belirtildi.

Hakan'ın eski Alman eşinin vefat eden babasının son hayat arkadaşı olan Lydia M. (40) adlı kişi, bu konuda gazeteye yaptığı açıklamada, “Evinin kirasını ödemesem çocuğuyla birlikte bugün dışarıda olurdu” dedi.

Hakan'ın anne ve babasının ise, kendi imkanlarıyla Berlin'deki torunlarına baktıklarını ifade eden Lydia M., “Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz. Biz sadece Hakan'ın sorumluluklarını yerine getirmesini istiyoruz. Bunu anlamalı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Lydia M., Hakan ile hiç bir irtibatlarının olmadığını, cep telefonu numarasını bile bilmediklerini kaydetti.

Gazetenin haberinde, Hakan'ın İstanbul'da yeni eşiyle yaşadığı, geçen mayıs ayında bu eşinden bir çocuğu olduğu, Türkiye'de çok az kişinin Berlin'deki çocuğundan haberdar olduğu bildirildi.

BABA FARUK BALTA: “HAKAN AİLESİ İÇİN PARA GÖNDERİYOR”

Türk milli takımı oyuncularından Hakan  Balta'nın babası Faruk Balta, oğlunun Berlin'deki eski eşi ve çocuğuna  para göndermediği şeklinde “B.Z” gazetesinde çıkan haberi yalanladı.

Faruk Balta yaptığı açıklamada, gazetenin haberinin  tümüyle yalan olduğunu belirterek, oğlunun düzenli bir şekilde para  gönderdiğini söyledi.

“Hakan ailesi için para gönderiyor” diyen Balta, Hakan'ın her ay eski  eşi için 3 bin 300, oğlu için de 800 Avro gönderdiğini ifade ederek,  Hakan'ın mart ayında resmen boşandığı eski eşinden olan küçük oğlunun da  her hafta sonu kendilerinde kaldığını kaydetti.

Torununu haftada 4 gün yuvadan alarak eve getirdiklerini ve akşamları da  annesine teslim ettiklerini belirten Balta, Hakan'ın da vakti oldukça  çocuğunu görmeye geldiğini, arada bir de çocuğu alarak Türkiye'ye  Hakan'ın yanına götürdüklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Balta ayrıca, Hakan'ın gönderdiği paranın doğrudan eski eşinin hesabına  geçtiğini, Hakan'ın, nafakayla ilgili mahkeme kararı çıkmadan önce de  her ay 10 bin Avro gönderdiğini söyledi.

Hakan'ın eski eşinin Brezilya kökenli Alman vatandaşı olduğunu ifade  eden Balta, çocuğu gizlemek gibi bir niyetleri olmadığını, Hakan'ın  çocuğunu benimsediği için eski eşiyle hamileyken evlendiğini kaydetti.

Balta, oğluyla ilgili haberin neden şimdi çıktığına bir anlam  veremediğini, bu haber ile ilgili olarak kendilerinin aranmadığını ve  kendilerinden bu konuda bilgi istenmediğini de sözlerine ekledi.

“B.Z” gazetesi, Hakan'ın eski eşinin babasının hayat arkadaşı Lydia  M'ye dayanarak bugün verdiği haberde, Hakan'ın eski eşi ve çocuğu için  para göndermediğini yazmıştı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!