Lutu'ya baba nasihatı

Güncelleme Tarihi:

Lutuya baba nasihatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yeni Rumen'i Lutu'nun hiçbir maçta oynamadan sakatlanmasına kızan Hagi, ‘‘Profesyonel gibi yaşa ve davran. Kendine dikkat et’’ derken, Popescu da genç futbolcunun bir an önce forma giymesi için uyarılarda bulunuyor...

Çocukları gibi

G.Saray'ın iki Rumen starı Hagi ile Popescu genç Lutu'yu çocukları gibi seviyor ve onun formayı bir an önce giymesi için yoğun çaba sarfediyor. İki futbolcu da gerek idmanlarda, gerekse özel maçlarda Lutu'nun her hareketini dikkatle izleyerek, uyarılarda bulunuyorlar.

Lutu kadroda

Galatasaray'a geldiği günlerde bir sakatlık geçiren ve uzun süre toparlanamayan Lutu, Galatasaray'ın bu hafta Şekerspor'la oynayacağı deplasman maçının 18 kişilik kadrosuna alınırken, Hagi ile Popescu'nun bu futbolcu üzerindeki sıcak ilgisi devam ediyor.

Hagi'nin öfkesi

Özellikle Hagi, Lutu'nun hiçbir maç oynamadan sakatlanmasına kızarken, ona şöyle bağırıyordu: ‘‘Sen profesyonel değil misin? Öyleyse, bir profesyonel idmanda nasıl sakatlanabilir? Demek ki, dikkatli değilsin.’’ Hagi bunları söylerken Lutu, başını öne eğiyor ve ağabey dediği Hagi'nin sözlerini dikkatle dinliyordu.

Vur artık

Bu arada, Lutu, bir diğer Rumen futbolcu Popescu'dan da nasibini alıyordu. G.Saray'ın PAF takımı ile oynadığı hazırlık maçında, topla fazla oyalanan Lutu'ya söylediği sözler gerçekten ilginçti. ‘‘Yeterince çalım yaptın. Topa vurmak ne zaman aklına gelecek’’ diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!