Lunaparkta büyük coşku

Güncelleme Tarihi:

Lunaparkta büyük coşku
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:40

Lunaparkta büyük coşku

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYALILARIN eğlence merkezi Aktur Lunapark, sömestir tatilinde vatandaşların akınına uğradı. Aktur Park İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan, heyecan ve eğlencenin artarak devam edeceğini söyledi.

Antalya’nın çeşitli bölgelerinde kurulan eğlence merkezleri ile yıllardır Antalyalıların ve kente tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin eğlence merkezi olan Aktur Lunapark, sömestir tatilinde de eğlence severlerin akınına uğradı. Merkezi Konyaaltı Migros AVM karşısında bulunan Aktur Lunapark’ın eğlence merkezlerine akın eden vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

ADRENALİN VE HEYECAN SÜRÜYOR

Heyecan ve eğlencenin artarak devam edeceğini söyleyen Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan, “Kış ayları boyunca da parklarımız her gün saat 11.00’den itibaren açık" dedi. Kılınçaslan, eğlence ve heyecan yaşamak isteyen herkesi Aktur Park’a beklediklerini söyledi. Sadece Antalyalıların değil, tatil için Antalya’ya gelen vatandaşların da eğlence ve heyecan yaşamak için tercih ettikleri bir mekan haline geldiklerini belirten Kılınçaslan, kış ayları süresince de şehrin değişik noktalarında bulunan tüm ünitelerin açık kaldığını belitti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!