Lüküs hayat oh ne rahat

Güncelleme Tarihi:

Lüküs hayat oh ne rahat
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2011 00:00

Berbatov büyük bir golcü. Eğer gelirse Galatasaray’ı kimse tutamaz.“Türkiye’de mutluyum. Neden mi? Yüksek ve zamanında ödenen maaşlar, düşük vergi. Futbolcular lüks hayat yaşıyorlar.”

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattığı Johan Elmander,  sarı kırmızılı takımın formasını giyen 7 yabancı içerisinde kazancı en az olan futbolcu. Yıllık 1.8 milyon Euro’luk kazancına karşın bu sezon attığı 4 gol ve yaptığı 1 asistle sarı kırmızılı takımın en verimli ismi olan Elmander, Türkiye’deki yaşantısından oldukça memnun. 30 yaşındaki İsveçli kule, ülkesinde yayın yapan Sport Bladet Gazetesi’ne verdiği röportajda; “G.Saray’da mutluyum. Neden mi? Çünkü yüksek ve zamanında ödenen maaşlar, düşük vergi... Futbolcular lüks hayat yaşıyorlar” dedi.

Elmander başkaları gibi yan gelip yatmıyor

Elmander’in bu sözleri, sporcular için vergi cenneti olan ülkemizin bir gerçeğini bir kez daha gözler önüne sererken, Cemal Reşit Rey’in efsaneleşen opereti Lüküs Hayat’ın sözlerini çağrıştırdı: Lüküs Hayat, Lüküs Hayat.. Bak keyfine yan gel de yaz. Ne güzel şey, oh ne rahat...

Haberin Devamı

Operete hayat veren şarkının sözleri böyle. Ancak Elmander, bazı yabancılar gibi yan gelip yatmıyor. Az kazanıyor ama çok iş yapıyor. 9 maçta attığı 4 gol ve 1 asist bunun kanıtı değil mi?

İsterseniz biz o röportaja dönelim ve Johan Elmander’in Türkiye ve G.Saray’la ilgili görüşlerine göz atalım:

“G.Saray çok büyük bir takım. Muhteşem bir stat, yüksek ve zamanında ödenen maaşlar, düşük vergi.  Futbolcular burada lüks hayat yaşıyorlar.

Galatasaray Adası ikinci evimiz gibi

Ayrıca Boğaziçi’nde bir dairenin fiyatı İstanbul’da milyon dolarla ölçülüyor. Ancak G.Saray’ın denizin tam ortasında bir adası var. Ve orası bizim ikinci evimiz gibi. G.Saraylılar ve ada personeli bize çok fazla sevgi ve saygı gösteriyorlar. Ben ve ailem G.Saray’a ve İstanbul’a geldiğimiz için çok mutluyuz.”
Elmander, G.Saray’a transferi gündemde olan Manchester United’ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov hakkında ise, “Çok büyük bir golcü. Eğer transferi gerçekleşirse G.Saray’ı kimse tutamaz” dedi.

İŞTE KAZANÇLAR

FUTBOLCU KAZANÇ (Yıllık)

· Felipe Melo            3.3  milyon Euro
· Milan Baros           2.8 milyon Euro
· Albert Riera           2.7 millyon Euro
· Emmanuel Eboue   2.2 milyon Euro
· Tomas Ujfalusi        2.2 milyon Euro
· Fernando Muslera   2 milyon Euro
· Johan Elmander       1.8 milyon Euro

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!