Luiso'dan yeşil ışık

Güncelleme Tarihi:

Luisodan yeşil ışık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

İkinci bomba

Transferde oldukça hareketli görünmesine karşın Baliç'ten başka bomba patlatamayan Fenerbahçe, şimdi de İtalya'nın Vicenza takımının golcüsü Pasquale Luiso'ya yöneldi. İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe'ye sıcak bakan Pasquale Luiso salı veya çarşamba günü İstanbul'da olacak.

PSG de talip

Fenerbahçe, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda gol kralı olan Luiso'nun bonservisi için İtalyan Kulübü'ne 7.5 milyon dolar önerdi. Fransa'nın Paris St.Germain takımından da 5 milyon dolarlık bir teklif olan Vicenza Kulübü menaceri Sergio Gasparin, bu teklifler üzerine Pasquale Luiso ve menaceri Favio Frangiamone'yi kulüpte toplantıya çağırdı.

Vicenza tamam

Gasparin Fenerbahçe'nin teklifinin Vicenza kulübü için çok iyi olduğunu ve bu para karşılığı bonservisini sarı lacivertli kulübe vermeyi düşündüklerini ifade etti. Luiso bunun üzerine ‘‘Ben ne kadar alacağım’’ sorusunu yöneltti. İtalyan menacerin ‘‘Seni de memnun edecek bir rakam verecekler’’ demesi üzerine Luiso teklife ‘‘evet ’’ dedi.

Türkler beğenecek

Vicenza Kulübü Genel Menaceri Gasparin, kulübünün paraya ihtiyacı olduğu için Luiso'yu Fenerbahçe'ye vereceklerini ifade ederken, golcü futbolcu, ‘‘Fenerbahçe büyük bir kulüp, yaptıkları öneri de çok iyi. Salı veya çarşamba günü İstanbul'a giderek, transferimi bitireceğimi sanıyorum. Türk futbolsever beni çok beğenecek’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!