Luis Enrique: Arda bizim için kilit oyuncu olacak

Güncelleme Tarihi:

Luis Enrique: Arda bizim için kilit oyuncu olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2015 14:49

Barcelona teknik direktörü Luis Enrique yeni sezon öncesi ilk basın toplantısını düzenledi. Enrique toplantıda Arda Turan transferi hakkında da ilk kez konuşurken, yeni sezonda Arda'nın kendileri için kilit oyuncu olacağını söyledi. Arda için övgü dolu cümleler kuran Enrique, bu transferi gerçekleştirdiği için yönetime de teşekkür etti.

Haberin Devamı

Atletico Madrid'den Barcelona'ya transferi tartışmalara yol açan Arda Turan'ın bir numaralı savunucusu teknik direktör Luis Enrique, bu transfer hakkında ilk kez konuştu.

Enrique düzenlediği basın toplantısında Arda'nın kalitesinden hiç kimsenin kuşku duymamasını istedi. Arda Turan'ın La Liga'yı çok iyi tanıdığını, topa sahip olduğunda ondan topu almanın kolay olmadığına işaret ederek "Defansif olarak harika bir performans sergiliyor. Oynadığı takıma katkısı çok büyük. Bizim de gücümüze güç katacak bir oyuncu. Bu transferden çok memnunum" dedi.

Luis Enrique: Arda bizim için kilit oyuncu olacak


Başkanlık seçimlerinden dolayı bu transferi gerçekleştiren idari yönetime de teşekkür eden Luis Enrique, İspanyol basınında da tartışılan Arda'nın orta alandaki üçlüde mi yoksa forvet hattındaki üçlüde mi oynayacağı yolundaki soruya ise henüz karar vermediğini ancak zaman içinde bunu netleştireceği cevabını verdi.

Barcelona'nın teknik patronu, kulübün transfer cezasından dolayı Arda'nın takımda yer almayacağı 6 aylık süreçte ise milli yıldızın takımda yer almaya devam edeceğini ve başka bir takıma kiralanmayacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!