Löw bugün Kadıköy’de

Güncelleme Tarihi:

Löw bugün Kadıköy’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın anlaştığı İsvçreli teknik adam bugün İstanbul'a geliyor. Yıldırım, Salou ve Murat Yakın için, Duisburg ve Stuttgart kulüplerinin cevabını beklediklerini söyledi.

Yardımcısı Womut

Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon çalıştıracak olan İsviçreli Teknik Direktör Joachim Löw bugün saat 17.00'de İstanbul'a gelecek. Löw, F.Bahçe'de yardımcı antrenörlüğünü yapacak Frank Womut'u da yanında getirecek. Löw'ün yarın sarı lacivertli kulüple 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yıldırım döndü

Bir hafta İstanbul'da kalacak olan Löw, bu süre içinde F.Bahçe Kulüp Müdürü Serkan Acar'la birlikte tesisleri inceleyecek ve kamp programını belirleyecek. Löw'ün yardımcılıklarını Frank Womut'un yanı sıra kaleci antrenörü Datcu ve yerli bir genç antrenör yapacak. Almanya'daki transfer çalışmalarını tamamlayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da dün İstanbul'a döndü.

Salou'ya süper teklif

Yıldırım, Duisburg'un Togo'lu santrforu Salou'ya talip olan kulüpler arasında en yüksek teklifi kendilerinin verdiğini belirterek, ‘‘Salou ile anlaştık. Şimdi Duisburg'un cevabını bekliyoruz’’ dedi. Stuttgart'ın 12 milyon mark istediği Murat Yakın için de 7.5 milyon mark önerdiklerini söyleyen F.Bahçe Başkanı, ‘‘Stutgart’a son teklifimizi verdik. Karar onların’’ dedi.

Kongre hazırlığı

Öte yandan Pazar günü yapılacak kongre için de geri sayım başladı. Tek aday olan Yıldırım'ın listesini bugün açıklaması bekleniyor. Yıldırım'ın listesinde Köksal Özbek, Gürbüz Refioğlu, Osman Yalçın, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Hulusi Bengi gibi isimler bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!