Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 13:07

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32. turu rövanş maçında Perşembe günü Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe ile karşılaşacak 25 Şubat Perşembe günü Rusya sahasında gerçekleştirilecek olan karşılaşma, Türkiye saati ile saat 18.00'da başlayacak ve TivibuSpor'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 32. tur ilk maçında Lokomotiv Moskova’yı 2-0'lık skor ile yenmeyi başarmıştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan ilk maçta, maçın başından sonuna kadar üstün oyunu ile dikkat çeken Fenerbahçe'nin 2 golünü de Josef de Souza, Lokomotiv Moskova’nın kalesine 2 gol isabet ettirdi. Souza’nın 18. dakikada ve 72. dakikada attığı gollerle Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova’yı mağlup etti.

2. tur rövanş maçı için Rusya'da sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, ilk maçtan avantajlı sayılabilecek bir skorla ayrıldı. Her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova'nın maçı en az 3 farkla kazanması halinde Avrupa'ya veda edecek.

Haberin Devamı

Maç 90 dakikanın sonunda Lokomotiv Moskova’nın 2-0 galibiyeti ile sonuçlanırsa maç uzatmalara gidecek. 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. Uzatmalar sonrasında da maç skoru değişmediği takdirde maçın galibini penaltı atışları belirleyecek.

FENERBAHÇE'DE LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HAZIRLIKLARI

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova takımıyla deplasman oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının hazırlıklarına dün başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı belirtilerek, diğer oyuncuların ise ısınma ve çabukluk çalışmasının ardından, pas organizasyonlarıyla sürdürdüğü antrenmanı, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamladıkları bildirildi.

Futbolculardan Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles'in takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Mithat Yenigün, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve yönetim kurulu üyesi Selim Kosif'in de izlediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçı hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek. Çarşamba sabahı Atatürk Havalimanı’ndan 08.25’te THY’nin tarifeli uçağıyla Moskova’nın yolunu tutacak Fenerbahçe takımını, rakipten çok -10 derece olması beklenen zorlu hava koşulları düşündürüyor.

LOKOMOTİV MOSKOVA - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Perşembe günü Fenerbahçe’yi kendi sahasında konuk edecek Lokomotiv Moskova karşılaşması detayları şu şekildedir:

Maç Günü: 25 Şubat 2016 Perşembe

Maç Saati: 18:00

Yayın: TivibuSpor

BAKMADAN GEÇME!